Sådan lak maling

October 17

Sådan lak maling

Lak maling er en super skinnende, højglans maling, når de anvendes korrekt, giver en særdeles holdbar finish. På grund af høj glans faktor lak maling afslører det eventuelle uoverensstemmelser i sub overfladen. Den vigtigste del af arbejdet med lak maling, som med de fleste maling projekter, er forberedelsen. Din base overfladen skal være ren, slebet glat og fri for snavs. Den letteste måde for en nybegynder at anvende lak er at sprøjte det på. Du kan vælge en maling sprøjte eller en dåse spraymaling.

Instruktioner

•Rengør overfladen af din objekt grundigt. Bruge en ammoniak-baserede renere, der vil skære igennem enhver fedt og snavs. Olier fra dine hænder eller andre kilder vil blande sig med primeren og malings evne til at obligation, potentielt forårsager boblende og afskalning i den maling finish over tid.

•Sand objektet ved hjælp af medium sandkorn sandpapir. Små objekter kan være slebet i hånden. Større objekter vil være slebet mere effektivt og hurtigt ved hjælp af en palme sander. Palm sanders kan findes på de fleste hjem forbedring butikker.

•Skift til fine sandkorn sandpapir og sand objektet igen. Fine sandkorn sandpapir vil glatte objekt, skaber en god overflade for lak maling.

•Aftør ned objektet med en fugtig klud til at fjerne alle slibning støv.

•Prime objekt ved at sprøjte det med en limning primer. Spray primer er tilgængelig fra Krylon og Rustoleum. Kan vil sige "limning primer" på forsiden af dåsen. Hvis du bruger en sprøjtepistol, fyld beholderen med primer ifølge sprøjtepistols instruktioner. Spray primer på objektet i en stabil back-og-tilbage bevægelse, lidt overlappende hvert gennemløb af sprøjten. Tillad primer til tørre.

•Applicer lak malingen med den samme metode anvendes til at anvende primeren. Lak maling er også tilgængelige i spraydåser fra Krylon og Rustoleum eller kan anvendes ved hjælp af en sprøjtepistol. Påfør to til tre lag af lak maling. Gøre det muligt malingen til at tørre helt.

Tips & advarsler

  • Tilføje et lag af en mørk farve plet på toppen af lakken kan tilføje en antik effekt til dit objekt. Gnid pletten på, ved hjælp af en pensel eller en klud, og tør overskydende indtil du får den effekt, du lide.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com