Sådan laminat top trapper

August 22

Sådan laminat top trapper

Laminatgulve indebærer mere end blot æglæggende planker til dit gulv - du skal også installere den rigtige trim og molding stykker i forskellige områder at afslutte udseendet og blande forskellige områder sammen. Molding bruges til at blande din laminat gulve i en trappe stykke kaldes trappe næse. En af de mest vigtige ting at huske, når du bruger trappe næse, er at starte med trappen--ikke færdig med dem. Du behøver ikke altid at bruge en trappe næse, selv om denne molding supplerer gulvet og giver det en mere færdigt look.

Instruktioner

•Measure og skær trappe næse i passende længde til toppen af trappe med en spids, tabel eller rundsav. Så du bruger til at skære din laminat er ideel.

•Measure og skære et stykke af laminat til at passe på trappe riser, hvis du har risers og ikke åbne bakkes op ad trappen. Dette stykke af laminatet bør sidde flush med undergulv af skridt ovenfor det. Hvis den laminatgulve har knyttet underlag eller stof af en slags, fjerne den.

•Installer laminat på riser med byggeri klæbemiddel.

•Installer stair-næse trim på toppen trin med en tyk, generøse perle af byggeri lim anvendes i en serpentine mønster og tryk det på plads.

•Sæt tungen af det første stykke af laminat ind i rillen af stair-næse så begynde at installere gulvbelægningen.

Tips & advarsler

  • Hvis du vælger ikke at bruge trappe næse, blot installere riser som nævnt i trin 2 og 3 derefter installere et laminat plankegulv til toppen af trappe og gøre det flugter med riser. Dette fungerer bedst, hvis du bruger en lim-down system; med fjer og not gulv skal du afskære tungen af planken og få kreative for at gøre det ser rigtigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com