Sådan landskab at fjerne ukrudt spise

June 27

Sådan landskab at fjerne ukrudt spise

Weed spise langs kanterne af en græsplæne efter slåning resulterer i en pæn og velplejede udseende. Trimme en græsplæne, kan dog være uønskede for nogle på grund af mængden af tid, der kræves eller fysiske krav den præsenterer. Et alternativ til at luge spise er at designe landskabselementer i og omkring en græsplæne, så behovet for at trimme græsset efter slåning er elimineret. Vælg design baseret på personlige præferencer og stilen af landskab i gården.

Instruktioner

•Dig en grøft langs anlagte områder til at fungere som en adskillelse mellem planterne eller barkflis og græs. Sætte på handsker til at beskytte dine hænder mens du arbejder. Skære en lige kant langs kanten af plænen med blade af rendegraver til at definere, hvor du vil grave renden.

•Træk snavs mod dig med hakke, fra den lige kant, så det danner en vinkel på ca 45 grader. Fjerne små mængder af snavs på gangen, indtil du har en grøft på den ønskede dybde. Bruge en grøft, der er 4 til 6 inches dyb som en tommelfingerregel. Køre din plæneklipper langs kanten af skyttegrav til at skære den fulde område af din græsplæne uden behov for en ukrudt æder.

•Udvide landskabspleje for at fjerne græsset helt. Dræbe græsset i én af flere måder - enten skimme græs overflade med en skovl, dække det med en mørk farvet tarp indtil det dør. En hurtigere men giftigt alternativ er at sprøjte plænen med en flydende herbicid, såsom glyphosat. For spray, tilføje 2,3 ounce af glyphosat til 1 gallon af vand i en haven sprøjte. Læg låget stramt på spray tank og ryst til at blande. Spray blandingen over græsset til at dræbe den. Tarp eller herbicid at arbejde for flere dage til en uge, og genanvende spray, hvis det er nødvendigt at opnå komplet die tilbage. Læs de herbicid advarsler og sikre, at børn og kæledyr ikke er på området. Tillad mindst 7 dage efter sidste anvendelse af glyphosat før du installerer nye landskab planter eller at lade børn eller kæledyr ind i området.

•Rake eller skovl døde græs, hvis det ønskes, og tilføje landskab beplantninger til området, helst planter indfødte til området, fordi de vil konkurrere bedst med ukrudt. Dække området med en 3 tommer tykt lag af muld som træflis eller fyrrenåle at holde ukrudt kvalt ud.

Tips & advarsler

  • Fyld skyttegrave med sten eller bark til et færdigt look.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com