Sådan landskab en Front veranda med gryder

May 19

Sådan landskab en Front veranda med gryder

En container landskab er ideelt til terrasser og balkoner. Lejlighed beboere eller folk, der har små værfter, der kan rumme en have kan finde denne form for landskabspleje især nyttig. Krukker og andre beholdere giver dig mulighed for at landskab uden at behøve en gård. Vidende hvor hen til landskab med Potter giver dig mulighed at bringe nogle botaniske rører din gårdhave rum.

Instruktioner

•Measure dimensioner af din front veranda og nedskrive målingerne. Hvis din veranda har akavet eller asymmetrisk hjørner og kanter, markere separate målinger for disse områder. Dette tillader dig at tilstrækkeligt vælge og arrangere gryder til havearbejde. Om nødvendigt trække ud en hurtig skitse af din veranda til at hjælpe dig med at holde en visuel mens du vælger elementer senere.

•Vælg et udvalg af gryder, der passer til din veranda størrelse og tema. Hvis du har en overhængende tag eller markise, Vælg hængende potter at gøre mest muligt ud af din plads. Potter kommer i en bred vifte af former, størrelser og teksturer, så du kan vælge dem ifølge nogen af dine specifikationer.

•Arrange gryder du har valgt omkring din front veranda efter deres størrelser og tilsvarende veranda målinger. Hvis du har købt nogen hængende potter eller plantageejere, installere dem med selvskærende kroge. Dette trin giver dig tid til at praksis med forskellige ordninger for dine gryder.

•Line hver pot eller container med omkring 4 inches af lille flod sten. Stenene tjene som afløb, så vandet ikke hurtigt ophobes og bosætte sig i potterne.

•Fyld hver beholder tre fjerdedele fyldt med en blanding af 1 del sphagnum til 3 dele potning jord blanding, ved hjælp af en blanding, der fremhæver væksten af dine planter. For eksempel, hvis du er voksende grøntsager, Vælg en jord blanding, der er bedst for container-dyrkede grøntsager. Ser for forskellige jord sorter online eller i planteskoler og haven forsyning butikker.

•Vælg og plante frø af planter, der er bedst egnet til din beholdere og holdninger, de står over for. Sted sol-elskende blomster i containere placeret i solrige steder på verandaen og sted skygge-blomstrende planter i skyggefulde områder i våbenhuset. Følg vejledningen på hver frø-type datapakke, så for at fuldføre såning korrekt.

•Carefully transplantation etableret kimplanter, hvis du bruger dem, til jorden af dine gryder, afstand mellem dem fra hinanden efter anbefalinger for hver bestemt plantesort. Sørg for at dække rødderne på alle tidspunkter mens omplantning for ikke at sætte planterne i chok.

Tips & advarsler

  • Befrugte dine planter ifølge en container havearbejde ressource.
  • Ikke over vandet container planter. Container planter skal vandes hyppigt i mindre mængder end jorden-dyrkede planter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com