Sådan landskab et blomsterbed

December 5

Sådan landskab et blomsterbed

Der er ingen rigtig eller forkert måde at designe en blomsterhave. Formelle haver følger ofte en klassisk design af kantede former og ensartede farver. Cottage garden er en eklektisk gruppe af planter med bløde kanter og buede kanter. Uanset hvilken type af blomsterbed vælger du, der er nogle ting, der er en konstant. Hvis du følger de centrale elementer i havearbejde når du liggende et blomsterbed, vil dine planter være glade, sunde og fryd for øjet.

Stil er alt

Flower bed stil kunne være formelle, sommerhus, naturaliseret eller en kombination af alle disse. Boxwood hække (Buxus sempervirens), der vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-8 kan tilføje en evergreen kant i den formelle haven, men krybende floks (Phlox subulata), dyrket i USDA zoner 3 til 10, kan være bedre egnet til en hytte-stil blomsterbed. Lokale sandsten fungerer godt som en grænse for en naturaliseret haven. Statelige delphinium (Delphinium spp.) tilføjer farve og lineær tekstur i en formel haven, mens artemisia (Artemisia schmidtiana) giver en blød strømmende antydning af fløjlsagtig tekstur til en cottage garden. Både vokse i USDA zoner 3 til 7. Trillium (Trillium grandiflorum), haven floks (Phlox paniculata) og andre indfødte blomster give farve og tekstur til naturaliseret haven, mens Solhat (Rudbeckia fulgida) og echinacea (Echinacea purpurea) spray farve ud og opad hele sæsonen. Trillium og solhat vokse i USDA zoner 3 til 9. Haven floks og echinacea vokse i USDA zoner 3 til 8.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Placering er vigtige, når landskabspleje et blomsterbed. Dit websted bør fremvise gruppering af planter fra den vinkel, det set. Dine planter skal matche op med mængden af sollys webstedet modtager--skygge planter for filtrerede sollys og sol-elskende planter til steder, der modtager seks eller flere timer af sollys hver dag. Jorden bør være en rig lerede blanding, der dræner godt. Hvis du har problem jord, tilføje groft sand vil hjælpe med dræning og sphagnum vil støtte i væskeophobning.

En praksis køre

Sætte planterne i grupper omkring haven stedet. Planterne bør supplere hinanden og ikke konkurrerer. Det betyder, at høje planter, såsom den kæmpen phlox, bør gå mod bagsiden af et blomsterbed, der støder op til huset eller en anden struktur. Cirkulære eller øen haver ser bedst ud med de højere planter i midten og planter højde faldende som de komme tættere på de ydre kanter. Grupperinger af tre buske er mere æstetisk end et enkelt eksemplar. Enkelt blomstrende blomster, som solhat eller echniacea, er visuelt imponerende, når de plantes massevis. Tomme pladser kan være fyldt med enårige at tilføje farve når stauder ikke er i flor. Se blomsterbed fra alle vinkler at størkne plantning ordningen.

Endelige udplantning

Streng, landskab spraymaling eller en haveslange arbejde godt for at markere den ydre kant af den nye blomsterbed. Du kan markere en lige kant til en formel haven eller tilføje kurver for uformelle, sommerhus eller naturaliseret haver. Når grænsen er markeret, løfte sod fra området og arbejde i enhver jord ændringer. Jorden skal være dyrket i en dybde af omkring 8 til 12 inches. Transplantation af nye planter i blomsterbedet i de tidlige morgentimer at reducere transpiration i planterne. Vand planterne, indtil fugten når rødderne af de nye planter. Holde jorden lidt fugtig, indtil planterne acclimate til den ny have.

Haven Layouts

Landskab kunstnere og designere begynde med en skitse af det område, der viser bygninger, hegn og andre objekter i gården. Du kan bruge et ark millimeterpapir til at trække ud i gården og omfatter de eksisterende funktioner i skitsen. Denne mock-up lader dig omfatter målinger af ledig plads, spekulere yderligere funktioner og tilføje noter om sollys og jord betingelser. Du kan bruge farveblyanter til at repræsentere farverne i blomsterne du har i tankerne, så du kan vælge farveskemaer, før at forpligte sig til køb. Mock-up hjælper dig med at planlægge fremtidige haver for den næste vækstsæson.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com