Sådan landskab haven vandfald

June 11

Et vandfald henleder opmærksomheden i enhver have. De fleste mennesker planlægge deres haven landskabsdesign omkring strukturen af vandfaldet. Haven vandfald kan spænde fra små til store, tilbyder alt fra en sive til en konsekvent strøm af vand. At have de rigtige forsyninger på side vil gøre landskabspleje processen går glat.

Instruktioner

•Forbered området omkring vandfaldet. Grave et område på op til 6 inches dyb og så mange fødder bredt som du ønsker, at dine planter og landskabspleje at udvide. Fjerne græs, rødder og skarpe vragrester fra jorden. Udjævne området med en rake. Tilføje landskabspleje liner som base for at forhindre ukrudt fra rode og voksende omkring vandfaldet. Udfylde området med muldjord.

•Vælg en kant til støtte for planter og accent vandfaldet. Hvis vandfaldet er lavet af sten, tilføje større sten, klynger af sten eller klippeblokke rundt i kanten. De større emner, mod bagsiden af vandfaldet og derefter tier dem ned, omkring poolområdet til fronten. Ikke tillade kantning til at tage væk fra omdrejningspunktet for vandfaldet. Hvis du vælger kun at bruge barkflis og accent med planter, skal du tilføje en plastik kant perimeter, før du tilføjer planterne.

•Vælg planter til vandfaldet. Forsøge at holde området blomstrer gennem hele sæsonen ved at vælge vand-kærlig planter, der trives i et fugtigt miljø. Plante forårsblomstring såsom hyacinter, tulipaner og påskeliljer, der vil give tidlige forår farve, men holde dem på kanten af haven, så løgene ikke rådner. Du kan vælge at plante bog-elskende stauder, der vises igen hvert år som åkander, lotus, cannas, iris, vand valmuer, papegøje fjer og papyruses. Mose anlæg kan placeres direkte på kanten af vandfaldet og dammen. Fylde de ydre kanter med farverige blomstrende enårige impatiens, begonier, coleus og petunias.

•Configure belysning til haven vandfaldet. Sol belysning er en let løsning. De fleste sol lys køre ud af LED. Disse kan tjene som en grænse eller accenter. Mindre lys kan være kamufleret inden for planter til accent vandfaldet. Farvede LED-lys er også tilgængelige for en regnbueeffekt.

•Tilføj dekorative accenter som en løvhytte, fuglebad, cedar rocker, stirrede bold, birdhouses, dekorative haven stakes, statuer og lanterner.

Tips & advarsler

  • Blomster kan erstattes med asfaltudlæggere, barkflis eller klipper, hvis det ønskes.
  • Sandsten eller flad sten kan rager over den indvendige kant, at skabe et mere naturligt look. Sørg for at tilføje støtte med ekstra muldlag.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com