Sådan landskab med Azalea

May 26

Ifølge Azalea samfund er der mange, mange typer af denne blomst. Du kan finde Azalea i forskellige størrelser, farver og blomstrende gange--hvad du nødt til at opfylde din landskab planer. Nogle Azalea blomstrer så tidligt som i marts. Fleste af dem blomstrer i April og kan samtidig nogle Azalea blomstrer i juni til September. En anden god grund til at forskønne din yard med Azalea er, de er forholdsvis nemme at dyrke.

Instruktioner

•Look på din værftet, og bestemme, hvor du vil plante Azalea. Lav en liste over de eksisterende funktioner såsom træer, haver og strukturer. Mark ned mulige steder og hvilken type af sol de får, hvor meget skygge eventuelle jord type, dræning og trafik stier.

•Plan hvordan du gonna landskab med Azalea ved hjælp af oplysninger, du har indsamlet. Når du planlægger blomsterhaverne, tage hensyn til trafikken fra ét område til et andet. Bredere stier er bedre end smalle dem, der bliver mere smalle og hårdt at gå igennem, som planterne vokser.

•Fastsætte kurvet og elegant designet azalea blomsterbede i stedet for plantning i lige linjer og bokse. Dette vil skabe interessante senge. Når du planlægger din senge, Husk at afbalancere dem med andre blomsterbede, planter eller strukturer.

•Opkald eller besøge lokale gartnerier eller hjem forbedring butikker for at finde ud af, hvilke typer af Azalea de anbefaler for dit område. Derefter vælge bestemte farver og typer du ønsker at landskab med. Mix lyse farver med mørke farver for et afslappet look. Alt for mange lyse farver kan trætte øjnene. Hvid Azalea kan bruges til at give overgange.

Forpakket Azalea du har brug for din landskab og plante dem i overensstemmelse med din plan. Når du plante, grave huller, der er dobbelt størrelse af root bolde. Toppen af boldene skal holde ud lige over jorden. Muld Azalea, og vand dem.

Tips & advarsler

  • Husk at placere taller Azalea i landskabet. Den måde, de ikke vil blokere eller overskygge kortere planter. Når du landskab med Azalea, bør alt i din værftet ser godt sammen som en gruppe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com