Sådan landskab med farverige sukkulenter

January 27

Alle cactus planter er sukkulenter, men ikke alle sukkulenter er kaktus. Sukkulenter er simpelthen planter, der har tilpasset stængler eller blade til at holde vand. Mange har udviklet sig til dekorative, skulpturelle former, der kan gøre din have til et kunstgalleri. Nogle har farverige blade, stængler og mange vise levende blomster. Her er nogle oplysninger om, hvordan man landskab med farverige sukkulenter.

Instruktioner

•Stor sukkulenter og kaktusser gøre store knudepunkter. Agaver, træ Aloe og yuccas er nogle høje voksende sukkulenter, der skaber højde og blomstre med prangende blomster indsamlet på spikes.

•Lille sukkulenter er fantastisk til jorden dækker. Mange Echeverias, Sedums, Kalanchoes, Crassulas og meget mere har vidunderligt farverige blade samt prangende blomster, nogle geniale med farve.

•Du kan vokse vidunderlige container haver med sukkulenter. Sæt de usædvanlig farvet og tekstureret planter i prydplanter gryder, stor eller lille, og landskab med farverige sukkulenter i små områder som terrasser eller balkoner.

•Brug sukkulenter blandet med andre planter i haven, eller oprette saftige haver. De fleste ser godt blandet med rock. Og saftige haver er brandsikre. De vil tilføje farve, når de blomstrer og skaber interessante former og teksturer til at supplere andre planter i landskabet. Brug disse planter til kant en grænse eller udfylde en plads, hvor andre planter ikke vokse.

•Der er så mange måder at landskab med farverige sukkulenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com