Sådan landskab med fugl foderautomater

February 12

Som naturtyper fortsætter med at aftage, er vilde fugle ofte efterladt uden passende steder for husly eller nok mad. Folk kan hjælpe opveje dette voksende problem ved at oprette fugl tilflugtssteder i deres egen værfter. Fugl foderautomater er gode måder at give indfødte fugle med en løbende fødekilde. At tiltrække fugle til gården giver boligejere at få glæde af ser fugle foder og flyve omkring gården.

Instruktioner

•Plant din yard med planter, der vil tiltrække fugle og giver dem husly. Plante black-eyed Susans og solsikker at give frø, som mange fugle nyde mellemmåltider på. Plante thistle og kanel fern at give fuglene med bløde materialer til brug reden bygning. Stedsegrønne træer giver fugle med steder for husly. SAP og pinecones også give fødekilder for fugle.

•Purchase en bred vifte af fugl foderautomater, herunder hopper foderautomater, tube foderautomater og hummingbird foderautomater. Forskellige foderautomater vil tiltrække en forskellige udvalg af fugle til værftet. Hopper foderautomater er normalt dækket bakker, at tiltrækker større fugle som blue jays, røde vingede sorte fugle og kardinaler. Tube foderautomater tiltrække mindre fugle og sangfugle som Mejser, spætmejser og en bred vifte af finker. Kolibrier spise nektar og plejer feed fra frø foderautomater. Køb hummingbird foderautomater til at tiltrække dem.

•Survey værftet til passende steder at hænge fugl foderautomater. Det bedste sted at finde foderautomater er i stille områder, omkring 10 fod fra beplantede områder. Grave små huller for at sikre bøjle pæle i jorden. Hænge foderautomater fra krogene. Sørg for at space foderautomater flere fødder fra hinanden. Hænge dem i områder, der er synlige fra huset eller dæk for at muliggøre nem fuglekiggeri.

•Fyld fugl foderautomater med saflor foder eller njer frø. Disse feeds tiltrækker ikke aggressive fuglearter som grackles. Fyld hummingbird foderautomater med hummingbird nektar eller sukker vand. Holde øje med fugl foderautomater og genopfylde frø som nødvendigt.

•Sæt fugl feeder bure til tube foderautomater for at modvirke egern og aggressiv fugle. Voks fugl feeder polakker med bilvoks at gøre det vanskeligt for rovdyr til at forcere polakkerne.

Tips & advarsler

  • Det kan være fristende at springe plantning planter, der tiltrækker fugle til værftet. Dette trin hjælper med at levere fugle med en nødhavn, der tilskynder dem til at fodre fra foderautomater i gården.
  • Ikke hænge foderautomater under lavt hængende træ filialer eller for tæt på buske. Dette gør foderautomater lettilgængelige for katte og andre rovdyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com