Sådan landskab med indfødte græsarter

December 12

Indfødte græsarter ikke kun gøre en attraktiv tilføjelse til din landskab, de kræver ofte mindre vand og vedligeholdelse end nonnative planter. Disse græsser og andre indfødte plantearter også hjælpe forpurre urban forurening. Indfødte græsarter bevise mere modstandsdygtige over for lokale sygdomme, insekter og klima ekstremer, så de er mere tilbøjelige til at trives. Som med almindelige græs græs, kan du starte indfødte græsarter fra frø.

Instruktioner

•Vælg området du ønsker at plante med indfødte græsser og andre indfødte arter. Dette kan være en rullende eng, et delvist skovklædt område eller kant omkring din ejendom grænsen. Du kan vælge at erstatte en del af din plæne med indfødte græsarter. Indfødte enheder tilføje blomstre til et blomsterbed. Indfødte græsarter blomstrer i sensommeren til begyndelsen af efteråret når mange andre landskab blomstrer er brugt.

•Forbered jorden. Lufte og indtil området. Du skal muligvis grade bakker eller nedløbsrør. Tilføje en skråning til flade områder for at forhindre oversvømmelse eller tilskynde stillestående vand. Til store områder, skal du bruge en traktor til at trække den klassificeringsudstyr. Fjerne små sten, men Overvej at bruge store kampesten til at tilføje til dit landskabsdesign æstetik.

•Tilvejebringelse dræning, der vil tillade fugt at nå rødderne af græsset, som det vokser. For meget vand kan forårsage nyplantede frø til at vaske væk. Du kan forbedre dræning ved at tilføje komposteret materiale til jorden før plantning.

•Vælg græsfrø. Vælg en blanding eller blanding designet til din klima og område af landet. En blanding kombinerer to eller flere sorter af de samme arter, græs; en blanding indeholder mere end én art af græsfrø.

•Plant frø i hånden eller med en såmaskine for små områder. For at frø større bruge områder en cultipacker såmaskine eller en hydroseeder – en enhed, der blæser frøene på samme tid som vand, gødning og barkflis. Dette er især nyttig på store bakker og skrånende områder hvor frøene kan tendens til at vaske væk.

•Kapacitet seedede området. Holde græsfrø fugtig, indtil det spirer og bliver etableret.

•Dæk med et let lag barkflis eller halm til at bevare fugten og holde dyreliv fra gumlede på frø. Fjerne den muld, der dækker når frøene spire. Indfødte græsarter kan findes på nedbør alene efter oprettelsen.

Tips & advarsler

  • Udover frø, kan du også plante indfødte græsarter fra stik. Havecentre eller planteskoler med speciale i native planter kan tilbyde disse på et passende tidspunkt af året.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com