Sådan landskab med indfødte planter

October 10

Sådan landskab med indfødte planter

Den traditionelle engelske have står som bevis for, at en boligejer har en tæmmet natur. Men hvis du søger for at finde harmoni mellem din værftet og miljøet, prøve at landskabspleje med indfødte planter, der vil flytte dit nabolag oprindelige miljø i din egen baghave.

Instruktioner

•Indstil dine planter vand kræver. En af de mest alarmerende aspekter af en tur til Arizona er kontrasten mellem frodige græsplæner og rå ørken på tomme grunde næste dør. Som global opvarmning provenuet med uformindsket styrke forventes klimaændringer i de forløbne år at intensivere. Meget af det sydvestlige USA er i gang med en tørke. Ja, at golfbane-kvalitet græs ligner en stor påmindelse om hjem i Ohio, men det kræver vand og pleje. I Los Angeles, har Institut for vand og strøm plantede tørkeresistente have på sit hovedkvarter, som et eksempel på kreative landskabspleje med planter, der beskatte vandforsyningen mindre, som flora bedre modstår skadedyr, og brande end importen fra andre steder. Da disse lokale planter udviklet sig i nærheden, kræver de mindre gødning.

•Skabe tilbage træerne. Amerikanerne ryddes træer til at plante afgrøder. Da vi først begyndte at udrulle forstæder bolig skrifter, var det meget mere arbejdskraft effektiv til at fjerne træerne og bygge boliger på partierne, der konsekvent stedet bekymre kører på kant med rødder eller træet lemmer. I dag, er vi kommet til at erkende, at indfødte lokale træer kan tjene en række funktioner på vores ejendom.

Løvfældende træer kan køle og varme dit hjem. Plante ahorn, birk eller eg træer omkring dit hus og du vil have skygge fra sommervarmen. Når disse træer miste deres blade, vil solen skinne igennem, udsætte dit hjem til værdifulde stråler i de koldere måneder.

Hvis evergreens er lokale til dig, skal du plante dem i vejen for vinden. I kolde vintermåneder gør de stor vind pauser.

•Undgå konsekvenser af invasive planter. Indførelse af ikke-hjemmehørende planter kan have en alvorlig effekt på det lokale økosystem. Et par år siden viste min mor mig en smuk blomstrende plante i sin baghave på kanten af en New England sø. Hun fortalte mig, det var en invasiv plante. Det så harmløse, indtil jeg lærte, at når det sniger sig ind i et vådområde, fredløs kanterne ud indfødte planter i konkurrence for sollys, vand og næringsstoffer. I nogle områder er fredløs erstattet halvdelen af den lokale befolkning. Når de lokale planter går, så gør de arter, der afhænger af dem for mad, herunder insekter og vandfugle.

Det mest berømte eksempel på en invasiv plante blev indført 130 år siden til USA som en prydplante vin. Kudzu en indfødt af Japan spredes gennem sydlige som en pensel brand, vokser så hurtigt som en fod en dag, sultende tree planter ved at blokere sollyset. Kudzu dækker nu 7 millioner acres af det sydøstlige USA.

•Brug hjemmehørende planter til at gendanne dit økosystem. Hvis du har brug for hjælp til at bestemme hvad du skal plante, besøge en lokal børnehave. Eksperter der kan hjælpe dig med at vælge planter, der ikke vil kun beskytte din jord mod erosion og ser godt, men tjener som foder for lokale dyr som fugle, sommerfugle og egern. Græsplæner, der ligner en putting green vil ikke tiltrække vilde dyr.

Ved at vælge de højre lokale planter, vil du have en attraktiv have og værftet er mere økologisk venligt. Det vil kræve mindre pleje og penge, så du får mere tid til at nyde det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com