Sådan landskab med strand græs

February 18

Strand græs kan bruges til at tilføje forskellige teksturer og farver til baggårde. Når det bruges i blæsende områder, producerer græsset en rislende bevægelse, der bidrager med en spændende naturlige element. Sandet jord modtagelige for tørke og erosion kan drage fordel af strand græs. Sørg for at din plantning websteder modtager fuld sol og god dræning. Det bedste tidspunkt at plante strand græs er mellem oktober og marts; men frosne jord er ikke gæstfrie til stranden græs, så plante før den første fryse.

Instruktioner

•Conduct jord pH tester på din værftet. Du kan købe en jord-test kit til din lokale havearbejde levering butik eller county udvidelse office. Grave ned til seks inches og indsamle jordprøver i sterile beholdere. Send væk dine prøver til den adresse, på din kit og vente på resultaterne. Strand græs som den amerikanske beach græs skal plantes i en jord pH interval mellem 5,5 og 6,5.

•Test din jord er afdrypning kapaciteter ved at grave et hul seks inches dyb og fylde med vand. Hvis vandet er optaget inden for 12 timer, er jorden god dræning. Hvis vandet forbliver i hullet længere, skal jorden ændres for at fremme passende afløb.

•Kontrollér ud nogle landskabspleje blade til at få en idé om hvor man kan plante din strand græs. Køre omkring dit område for at se, hvordan naboer har plantet deres græs.

•Draw et diagram over din værftet. Vælge områder, hvor du vil plante strand græs. Græsset vil ikke se naturlig, når de plantes i rækker, så plante i zigzag i stedet. Tænk over om du ønsker at sprede planter hele gården eller begrænse dem til én sandede område.

•Plant du strand græs ved at adskille græs til to til tre stilke (culms) pr. plantning hul. Sørg for at hullet er otte inches dyb og hver gruppe af culm er 18 inches fra hinanden. Befrugte græsset en måned efter plantning.

Tips & advarsler

  • Holde culms og rødderne fugtige når plantning strand græs for at forhindre dem i at udtørre.
  • Fjerne andre græs eller vegetation fra den plantning areal til at forhindre andre planter i at konkurrere med de nyplantede græs til vand og næringsstoffer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com