Sådan landskab med Topiaries

April 20

Sådan landskab med Topiaries

Topiaries har været brugt i haven design rundt om i verden i århundreder. Du vil typisk finde stedsegrønne buske beskæres i topiaries i opskalere haver. Ofte afspejler form og størrelse af en topiary ejerens interesser; planterne kan beskæres til dyr og andre tal. Topiaries kan tilføje en luft af kompleksitet til enhver landskab, men de skal bevares for at bevare deres livagtig form. Nogle af de bedste buske for at skabe topiaries er Buksbom, holly og bay laurel.

Instruktioner

•Decide hvor du gerne vil have din topiaries skal placeres i din udendørs rum. Hvis du planlægger at holde dem i Potter, kan de flyttes. Træffe afgørelse om størrelsen og formen af din topiary; Dette vil afgøre størrelsen på den busk, skal du, samt behovet for at bruge en ledning ramme til at forme topiary. Bruge to potteplanter topiaries til at fremhæve begge sider af din hoveddør, eller bruge animalsk formularer til at oprette en samtale stykke på den front græsplæne. Du kan også oprette en labyrint i din baghave, ved hjælp af flere topiaries eller placere dem på hjørnerne af gårdhave til at ramme det uden at lukke det.

•Plant de buske, hvor det vil være let at trimme og beskære dem--en plads væk fra huset og andre strukturer generelt fungerer bedst. Den nemmeste måde at foretage en topiary er at bruge en ledning ramme. Plante busk i den ønskede placering og derefter plante et par vedbend planter rundt om den. Placere en ramme over busk og bruge grønne haven wire vedhæfte ivy til rammen. Du kan træne busk til at tage på formen af rammen af trimning og beskæring det regelmæssigt.

•Kapacitet og fodre buske og beskære dem på en regelmæssig tidsplan til at hjælpe dem med at holde deres form. Geometriske figurer såsom kuber, trekanter, kugler og kegler har skarpere linjer og kræver meget mere vedligeholdelse. Men alle topiaries skåret og trimmet regelmæssigt for at holde deres form.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com