Sådan laver du binde op nuancer med nitter

August 9

Sådan laver du binde op nuancer med nitter

Tie-up nuancer tilbyder et slankt look og giver dig privatliv fra omverdenen. Konstruere din egen tie-up skygge er enkle nok til selv en uerfaren skrædder at fuldføre på en eftermiddag. Gør din egen skygge giver dig mulighed for at tilpasse stof og dimensioner passer til din bolig. For at tilføje en smule mere pizzazz til den færdige skygge, tilføje nitter for at sikre de bånd bånd, tager din skygge fra noget, du kunne finde i ethvert hjem butik til en brugerdefineret stykke for dig.

Instruktioner

•Measure vinduet, hvor du ønsker at hænge udfyldte tie-up skygge. For bredde, mål 1 tommer i fra den ydre kant af den venstre side af rammen til 1 tommer i fra den højre side af rammen. Måle fra 1 tomme nedenfor gardinstang til toppen af i vindueskarmen. Tilføje 1 tommer til bredde måling at give mulighed for en halv-tomme sømrum. Tilføj 5 inches længde måling til at tillade halv-tomme sømrum og 4 inches til at oprette et gardin stang lomme.

•Klippe et stykke stof til tæppet. Fold alle fire kanter af stoffet over en halv tomme. Sikre de foldede kanter på plads med lige ben. Sy langs de lige ben med din symaskine, ved hjælp af en lige søm. Fjern benene.

•Klap øverste kant over mod bagsiden til at oprette fold for gardin stang lomme. Fold det, så 2 inches af stof er foldet over. PIN stoffet på plads med lige ben. Sy i bredden af stof med en lige søm til at fastgøre den. Fjerne de lige ben.

•Klippe to stykker af 1-tomme bånd. Gør længden to gange længden af stof plus 18 inches. Dividere bredden på stoffet med tre. Læg stoffet ansigt på dit arbejdsoverflade. Placer de to bånd på en tredjedel og to tredjedele punkter på stoffet orientere dem langs længden af stoffet. Hvis stoffet er 36 inches lang, skal du lægge båndet på punkterne 12 og 24 tommer. Folde båndet i halvdelen over toppen af stoffet, således at halvdelen af det er på forsiden af stoffet og halvdelen er på bagsiden.

•Juster placeringen af begge bånd så afskårne ender er selv med hinanden. Placere straight pins hver 3 inches for at holde båndet på plads.

•Kontrollér et hul igennem det øverste lag af bånd, ind i stoffet og ud af det nederste lag af bånd. Brug håndværk kniv til at skære en "X" eller klippe et lille hul med en saks. Lave hul one-ottende-tommer i diameter. Placer hul 2 inches nedenfor gardin stang lomme og centreret på båndet.

•Sæt en fjerdedel-tommer nitte gennem hullet med fingrene. Skubbe nitte gennem det øverste bånd ud på bagsiden af stof og bunden båndet. Placer en nitte flange på bagsiden af nitte. Placer en pop Nitte pistol på nitte, efter fabrikantens anvisninger. Når nitte og pistol er flush til hinanden, klemme Nitte pistol håndtaget fast. Hvis nitte ikke gøre en popping lyd, slippe håndtaget og klemme igen. Fortsætte med at frigive og klemme indtil den popper og nittes stilk bryder fri.

•Sæt et andet hul 2 inches under det første hul. Placer en anden nitte i hullet ved hjælp af pop Nitte pistol. Placer en tredje hul og tredje nitte 2 inches under andet.

•Gentag trin 6, 7 og 8 med andet bånd, ekstra huller og nitter. Fjerne alle de lige ben.

Hæng den færdige gardin bruger gardin stang lomme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com