Sådan laver du din egen Alaska Native American House

September 7

Sådan laver du din egen Alaska Native American House

Der er over 20 indianske stammer lokale til Alaska, herunder Inupiaq, Inuit, aleutiske og Yupik. Fordi de bor i sådanne forskellige klimaer, varierede deres boliger betydeligt. En af de mest ikoniske Eskimo huse er iglo, som er Inupiaq ord for huset. Disse kupler er ikke altid lavet af sne; de kan også være lavet af sod og drivtømmer. Sne igloer er generelt bygget som midlertidige nødly, giver varme og beskyttelse under en jagt eller en lang rejse.

Instruktioner

•Tag på en varm frakke og handsker. Hvis du håndtere sne uden beskyttende gear, kan du få forfrysninger. Bringe et ekstra par handsker, da de vil blive våd under byggeprocessen.

•Find nogle hårde, tørre sne. Skære blokke af sneen med en sne sav eller en stor kniv. Blokke bør være ca. 3 fod lang, 15 inches høj og 8 inches dyb.

•Sæt blokke til at ende i en cirkel omkring hullet hvor du skære blokke. Skær toppen af blokke, således at de danner en opstigende spiral omkring dig. Dette gør det nemmere at bygge en dome.

•Tilføj en anden kreds af blokke oven på det første lag, forme dem så de vippe lidt indad. Sørg for enderne af blokkene ikke linje, fordi dette vil svække din struktur.

•Klippe et hul i væggen. Hullet skal være lige stor nok for dig at afslutte iglo. Det vil også give den kolde luft at undslippe, idet kold luft dræn.

•Fortsæt opbygning af vægge, vippe dem indad for at oprette en kuppel. Når det er tid til at tilføje de sidste blok, skære det lidt større end hullet hvor det bliver nødt til at passe, så sæt den på toppen og skære det fra nedenunder, så at det glider helt på plads.

•Sæt to blokke over indgangen hul til at danne en trekantet tag, som vil holde sne fra blæser inde. Kravle ind i din iglo og pakke sprækker mellem blokke med sne, gulvafslibning siderne. Brug din sav eller en issyl til at gøre en eller to små ventilationshuller, som vil tillade friske vejrtrækning luft at indtaste af iglo. Vent til din kropsvarme til at smelte indre lidt og forsegle struktur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com