Sådan laver du din egen alkohol gelé til at starte pilleovne

March 19

Alkohol gelé brænder en tilstrækkelig tid til at tænde en pellet komfur samtidig at udskyde par dampe eller lugtgener. Alkohol gelé eller gnidning alkohol gelé, er let at opbevare, transportere og lys. Det har den ekstra fordel af at være relativt let at gøre derhjemme, så du sparer såvel tid som penge når det kommer til belysning din pellet komfur. Når gjort, vil du ønsker at gemme din alkohol gelé i en lufttæt beholder, plastik eller glas.

Instruktioner

•Mix 1 ounce af calciumacetat (tilgængelige på dit lokale apotek eller online) med 1 ounce af vand i en plastik kop og rør godt, indtil calciumacetat er opløst.

•Pour 6,5 ounce af 91 procent eller mere sprit i de andre 10 ounce cup.

•Pour alle de opløste calciumacetat ind i sprit og slyng blanding omkring forsigtigt. I løbet af få øjeblikke kommer indholdet af beholderen til gelé, med et lag af flydende sprit på toppen.

•Pour rabat på alle overskydende sprit ind i en vask og køre masser af vand ned i vasken til at vaske det. Placer den gelé, du har foretaget i en lufttæt plastik eller glas container, indtil du er klar til at bruge den. Når det er nødvendigt, bruge en ske til at fjerne mængden af jelly kræves og re forsegle resten i en lufttæt beholder.

•Sæt en klump af jelly til dine pellet komfur ifølge komfur producentens anvisninger og lys gelé med en match eller en brand starteren. Lad jelly tørre ud før belysning.

Tips & advarsler

  • Hvis gelé udtørrer let, genoplive det ved omrøring i en teskefuld af sprit. Hvis gelé tørrer helt, kassér det og gøre nye jelly. Gøre din egen calciumacetat ved knusning antacida tabletter med et minimum af 1000 mg οf calciumcarbonat per tablet og blande knust blandingen med en lige mængde eddike. Forlade eddike løsning åben luft indtil ca 1/2 af eddike fordamper. Langsomt hæld eddike i en kop af 91 procent (eller større) sprit mens omrøring kraftigt. Når jelly former, hæld det overskydende sprit.
  • Ikke indtage gelé, da det er giftigt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com