Sådan laver du din egen baldakin polakker

March 8

Sådan laver du din egen baldakin polakker

Frodige og luksuriøse fløjl og blonder eller blød og luftig i sari udskrive tynde, canopy senge er en udtalelse brik i ethvert soveværelse. Gøre din egen baldakin poler til at supplere dit design og tilføje et arkitektonisk element til rummet. Tilføje en baldakin over et opholdsområde eller endda udenfor i det rolige hjørne af gården.

Instruktioner

•Draw en skitse af sengen og registrere alle af målingerne. Brug en metal målebånd. Måle ydersiden af sengen herunder rammen og uden for bestyrelsens hovedgærde og mund. Måle bare madras og box foråret, hvis der er ingen ramme. Måle afstanden fra gulvet til loftet for fuld højde indlæg.

•Build to identiske rektangulære rammer ved hjælp af 1/34 tommer skab polakker. Brug skab stangfiskerfartøjer materiale med ringe til at installere eller ændre forhæng lettere. Skære polakkerne ved hjælp af en miter sat i en 45 graders vinkel. Du kontrollere, at rammerne nemt glide hen over sengen og ramme af sengen. Glide draperier ringe på langsiderne af den top jernbane før skrue brikkerne sammen. Lim og skrue sammen side rammer.

•Stain, male eller afslutte alle stykker af baldakinen ramme før montering.

•Kontrollér oprejst indlæg ved hjælp af 2 af 2 tommer tømmer, 4 af 4 tommer hegn post træ, malet galvaniseret rør eller kobber rør. Klædt træ indlæg ved hjælp af dekorative støbning eller lim på helleristninger. Dekorere rør med faux maling eller overføringsbilleder. Våbenhuset stillinger, både nye og genbrugte, kan gøre store opretstående stillinger for himmelsenge. Brug sort aluminium baldakin understøtter anvendes på mobile home carporte til en smedejern look.

•Tilføj virkelige drama til et værelse med gulv til loft seng indlæg der er lavet af fremstillet Styrofoam græske kolonner. Sælges i større hjem forbedring butikker, kan Styrofoam kolonner bruges under stuk for installation men blive samlet og færdig til brug indendørs.

•Brug pre-made forhæng med en længde på 84 eller 96 inches. Hænge den øverste ramme på 86 inches eller 98 inches, så forhæng vil bare røre gulvet. Skrue bunden rammen til de opretstående indlæg på højden af bunden af boks foråret eller sengeramme. Sikre både top og bund rammer til indersiden af de opretstående indlæg ved hjælp af lange skruer eller L beslag

•Sæt opretstående stillinger til gulvet og loftet for en helt stabil struktur. Føje sikkerhed til den åbne ramme af baldakinen ved at skrue hele strukturen på væggen eller til sengeramme ved hjælp af L beslag.

•Touch op maling. Hang gardiner. Fyldes op i sengen. Tilføje dekorationer og masser af puder og planlægger en aften.

Tips & advarsler

  • Gøre en baldakin indenfor eller udenfor i et par timer. Bruge en sol skygge baldakin ramme og føje ringe og dit eget stof. Placere rammen baldakin over sengen og tilføje dine egne dekorative detaljer. Prøv at tilføje reb lys, blomster guirlander og vindspil for en perfekt romantisk aften.
  • Undgå baldakin dækker over børns senge eller barnesenge på grund af risikoen for kvælning.
  • Læg ikke baldakin forhæng i nærheden af åben ild eller varmeapparater.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com