Sådan laver du din egen buksetrold indstillelige senge

April 21

Sådan laver du din egen buksetrold indstillelige senge

Børn vokser hurtigt, og før du ved af det, tid vil komme til at flytte dem ud af krybbe. Et par muligheder findes for forældre, når det kommer til den type af sengen for at flytte deres børn til. En er en traditionel buksetrold bed, der er lav til jorden. Men en langsigtet mulighed er at konvertere en regelmæssig mellemstore seng til en toddler justerbar seng med bed rails. Bed rails lægger på siderne af sengen, at forhindre et barn fra rullende ud og lander på jorden. Dette er en økonomisk måde at oprette en justerbar seng uden at købe en speciel seng sæt.

Instruktioner

•Purchase en twin eller fuld størrelse seng for barnet. Jo større bed, jo mere plads at barnet vil have til at vokse ind i det. Vælg en seng, der passer til rummet, giver mulighed for nok gulvplads til barnet.

•Vælg en seng jernbane. En række bed rails er tilgængelige, herunder en skjult seng jernbane. Disse dias under madrassen i løbet af dagen, når det ikke er nødvendig og tillægger enhver størrelse seng om natten herunder en fuld og en queen-størrelse seng. Længden justerer, forhindrer et barn fra rullende ud af sengen uanset hvor han eller hun sover.

•Vælg en seng styrke. Dette er en ekstra lange styrke pude, der er bærbare, hjælper med at holde børn sikkert uanset hvor de sover. Puste styrke og spænde det op på siden af sengen.

•Tag seng jernbane eller styrke en gang barnet er gammelt nok til at sove i en seng uden at falde ned. Sengen vil derefter justere for at blive en regelmæssig tvilling eller fuld størrelse seng uden skinner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com