Sådan laver du din egen dynebetræk (Talsmanden)

July 2

Sådan laver du din egen dynebetræk (Talsmanden)

Intet kan ændre fornemmelsen af din hurtigere end nye sengetøj soveværelse. Du kan lysne det til sommer, skifte ud til jul med en ferie-tema, selv overveje at bruge flannel om vinteren. Men hvem har råd til at hele tiden ændrer deres sengetæppe? I Europa de har brugt dyne betræk (dyne dækker) i lang tid, Amerika fangst. Det giver dig mulighed at vaske dækker ofte og ændre det på et indfald. Denne artikel vil vise dig hvordan man laver din egen!

Instruktioner

•Buying et dynebetræk kan være pebret. Plus de kommer normalt i meget kedeligt mønstre og farver. Hvorfor ikke blande det op? Du kan købe en nice down talsmanden for i dækslet eller bare dække det, du har nu. Lad os er sige du har talsmanden en dronning. Tænke over, hvilken slags stil du ønsker at opnå. Fik en idé? Tid til at shoppe!

•Hvis du ønsker en hyggelig, god kvalitet dynebetræk du nødt til at købe plader af en høj trådantal. Du behøver ikke at hovedet til Macys selv, være smart og spare nogle penge. Ross, Marshalls og andre discountbutikker har fantastiske kvalitet ark markeret waaaay ned. Du kan få op til 600 tråd antal ark til en brøkdel af store priser. Det eneste problem er at finde to flade plader, der matcher. Husk, hvis du finder en, du elsker, men kan ikke finde et match, vælge en gratis farve til bagsiden.

•Nu er det tid til at sætte dem sammen. Lægge dem på gulvet, højre side sammen (mønstre over for hinanden). Hvad du ønsker at gøre er enten sy eller Lime omkring tre sider. Syning vil give dig en meget mere smidigt færdige produkt, og vil vare længere. Den fjerde side er, hvor du vil indsætte Talsmanden. For at have en færdig kant, hvor låget lukkes, fold over kanten på begge stykker og sy en dejlig færdig kant. Nogle mennesker bliver sy omkring 1/4 af længde på hvert hjørne, så der er et mindre område at indsætte Talsmanden. Der kan drive jer halvtosset når de forsøger at få låget. Du beslutter dig.

• Hvordan vil du dække at lukke? Hvis du kan sy, vil nogle mennesker indsætte en lynlås. Du kan bruge velcro (lim eller sy i), eller lave knaphuller og bruge knapper. Gå videre og installere uanset lukning mekanisme du vil bruge.

•Here er et trick til at gøre at sætte din gamle Talsmanden i dækslet til lettere. Det er stadig højre side ud, fat i en af de to fjerneste hjørner i hver hånd. Nu bruger de samme hænder, få fat i de samme hjørner på din dyne. Træk dine hænder og Talsmanden, indtil du har dækning højre side ud. Trøsteren vil følge dine hænder og du har det indsat pænt. Nogle mennesker kan ikke lide deres dyner til at flytte og vil bruge en lille søm på hvert hjørne til at holde det på plads.

•Den næste gang du opdager din dyne bliver beskidt, Fjern dækslet og hvidvaske. Føle sig som en ændring? Gå videre, nu ved du hvordan!

PS Hvis du fandt denne artikel nyttig, bedes du tage tid til at vurdere det ovenfor med stjernerne. Tak!

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at bruge din eksisterende Talsmanden, være sikker på at få plader, der er ikke se igennem så din gamle Talsmanden ikke viser gennem.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com