Sådan laver du din egen fluorescerende lys Diffuser paneler

October 18

Sådan laver du din egen fluorescerende lys Diffuser paneler

Nøgne, nøgne lysstofrør giver stærkt, hvidt lys, der kan alt for iøjnefaldende til tider, især afhængigt af hvordan lyset spild på plads. Med et par mindre, billig ændringer til en diffuser panel, kan du blødgøre lys og endda tilføje nogle drama til rummet. Fluorescerende lys kan være på loftet, væggen eller på gulvet, så der er forskellige metoder til at skabe en effektiv diffuser panel, der er også fryd for øjet.

Instruktioner

•Udskift din nuværende plain akryl diffuser med tekstureret glas, farvet glas, ætset glas eller alabast flise. Denne alternative fungerer især godt, hvis den fluorescerende lys er en loftslampe. Uigennemsigtig hvid tekstureret glas eller alabast skaber den blødeste glød med de klareste lys; Ætset glas har lommer af meget lys og "knap-der" lys, afhængigt af hvor meget ætsning blev brugt; farvet eller farvede glas diffunderer jeres lys mest, og kaster interessant farvede skygger, der giver en antydning af drama og mystik til en ellers kedelig plads.

•Modify en lang firkantet træ plantageejer hedge boks--et godt alternativ hvis den fluorescerende lys er monteret på en væg. Fjerne en lang panel til lys skal rettes opadgående retning, at skabe et diffust glød; fjerne en lang panel og det nederste panel for lysdiffusion opad og nedad. Vedhæfte boksen over lys med stærk lim eller L-formede beslag; Det skal ligne en lang sconce.

•Enhance dine akryl panel diffuser; spore en stencil over kontakt papir, skåret ud mønstret med et håndværk kniv og tillægger inderpanelet. Male hele panelet med akvarel; Når tør, skrælle den kontakt papir. Akvarel er gennemsigtig og giver mulighed for nogle lys gennem, at skabe et diffust glød.

•Brug glasblokke med enhver interessant Mønster og farve efter dit valg over en etage lyskilde (klubber, executive suite gangarealer, opskalere boliger). Glas fliser er ikke et sikkert valg hvor fødder kan sparke i et knæk.

Tips & advarsler

  • Glas indstillinger kan bestilles til at passe din størrelse til en lav pris. Firkantede glas fliser kan endda købes som rester til en endnu lavere pris.
  • Plantageejer hedge kasser og L-formede beslag kan males med kontrasterende farve. Alternativt, boksen hedge kunne også være færdig med tapet at skabe visuel interesse.
  • Plantageejer hedge bokse fungerer som lang sconces og ser godt ud over en bed hovedet board, en sofa eller en entre.
  • Glas blokke kommer i forskellige størrelser, så har din fluorescerende lys dimensioner og diffuser område på hånden når du køber.
  • Håndtere glas med omhu.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com