Sådan laver du din egen fugl bade med jorden springvand

February 24

Rislende vand er en sirene song fugle søger drikke- og badevand. Under frysning vintre og sommer tørke, har brug for fuglene rene fjer for at støtte i flyvning og isolere deres organer. I disse situationer, ekstreme vejrforhold signaler den rislende baghaven fugle at rent vand er til rådighed. For at gøre din simple birdbath mere attraktiv for din fjervildt venner, installere et springvand til at producere lokkende lyde.

Instruktioner

•Vælg en beholder til at bruge som din birdbath skål. Containeren skal have skrå kanter og en grov bund at forhindre fugle fra at glide. Muligt containere fra genanvendte materialer omfatter sne underkopper, plantageejer underkopper eller gamle stegepander. Du kan også oprette i jorden birdbaths ved udgravning ikke mere end 3 inches og installere en dam liner.

•Sæt container direkte på jorden i gården eller haven eller brug et stort landskab boulder eller veranda jernbane som en stand. Placer bad basin i et skyggefuldt område med nærliggende træer og buske til at gøre fugle føle sig tryggere.

•Installer vand pumpe og springvand armaturet. Mange isenkræmmere sælger simpel springvand enheder for små fiskedamme, som du simpelthen sat i vandet; en vandtæt ledning løber under vandet og ud af dammen til det nærmeste stikkontakt. Installer denne type springvand af stående enhed, pumpe-ned, i en birdbath skål. Indstille mursten, sten eller sandsække rundt om bunden af pumpen til at holde springvandet oprejst. Sikre, at slutningen af den elektriske ledning ikke er i vandet for at blive våd, når påfyldning fugl bad.

•Fyld birdbath skål med rent vand, indtil vand linje når ikke dybere end 3 inches. VIP bækkenet lidt, så vandstanden starter lavvandede den ene ende. Tilslut pumpen til en udendørs stikkontakt; Pumpen skal begynde at køre så snart du tilslutter i springvandet.

Tips & advarsler

  • Vælg et springvand enhed med en pumpe, der er i stand til at arbejde i vandet så lavt som 3 inches.
  • Hvis springvandet ikke starter at sprøjte vand inde nogle få andenstemmer, indtag ventilen kan ikke være neddykket eller springvand armaturet kan have brug for udskiftning.
  • Jordoverfladen birdbaths placere fugle tættere til rovdyr såsom katte.
  • I jorden bade placere fugle i fare af rovdyr og er meget sværere at rengøre end bade, der let kan tømmes og rengøres.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com