Sådan laver du din egen Garage Pull-Up Bar

October 21

Sådan laver du din egen Garage Pull-Up Bar

Pull-up barer er en exceptionel og nemme-hen til-opbygge værktøj til træning. Det grundlæggende design for loft-monteret pull-up barer huser to understøtter forankret til loftet bjælker, at suspendere en robust bar ca 6-7 fod over jorden. Pre-bygget enheder kan være dyrt. Bygge din egen pull-up bar ud af galvaniseret rør er billigere og tager få minutter at samle og installere. Den galvaniserede metal er solidt nok til at holde en fuldvoksen voksen vægt.

Instruktioner

•Saml pull-up bar forsamling. Slut 90-graders albuer til enderne af ét stykke af 18-tommer galvaniseret rør. Tilslut de resterende to 18-tommer rør til åben enderne af 90-graders albuer. Resultatet vil danne en "U" form. Tråd gulvet flanger ind på enderne af 18-tommer rør. Tilspænd alle forbindelser med en rørtang.

•Træk en stud finder på tværs af loftet til at finde et loft tværbjælke. Følg anvisningerne for stud finder for korrekt brug. Markere et "X" inden for et par fødder af væggen. Spore loft tværbjælke væk fra væggen og placere en anden "X" ca 18 inches fra først langs den samme tværbjælke.

•Kontroller 3-tommer anker skruer igennem hullerne til skruer i gulvet flange i loftet tværbjælke på den første mark. Position gulvet flange så at et minimum af to eller flere skrue huller linje med loft tværbjælke. Korrekt positionering af flangen vil tillade dig at drive alle fire skruer i tværbjælke.

•Drej pull-up bar forsamling, således at den anden sal flange linjer op med den samme tværbjælke. Køre skruer ind i tværbjælke gennem gulvet flange, som gjort i trin 3.

Tips & advarsler

  • Atten inches er den grundlæggende størrelse. Længden af hovedrøret kan være enhver længde, der er nødvendige for dine behov og ønsker. Galvaniseret rør kan males med skridsikker maling, hvis det ønskes at producere en god overflade for gribende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com