Sådan laver du din egen Gas-Grill røg boks

October 10

Sådan laver du din egen Gas-Grill røg boks

En gasgrill er den mest nyttige grill enhed, da det kan bruges i al slags vejr uden de elementer, der påvirker flammen. Tilføje en røg boks, hvor træflis opvarmes for at give en røget smag til maden-smag afhænger af træ chips anvendes – tilbyder et større udvalg til din menu. Den røg boks er blot en åben metalkasse med huller i bunden varme kan passere over træ og skabe røg uden at briste i flamme.

Instruktioner

En hurtig røg boks

•Tear off en 4-fods længde af aluminiumsfolie og dobbelt det over. Glat det fladt ned.

•Sæt folien på en metaloverflade og pierce centrum ca. 20 gange med en skruetrækker, og sørg for, at hullerne går igennem begge lag af folien.

•Shape folie i en boks med dine hænder. Placere træflis i boksen og sætte boksen i grillen. Disponere over boksen og chips efter brug; Ulempen at denne metode er, at det kun kan bruges én gang.

At en metalkasse røg

•Tag på kraftige handsker og beskyttelsesbriller. Placér 2 x 4 tømmer på en bænk og sætte den 18-tommer-ved-18-tommer stål plade oven på dem. Sikkert på plads med C-klemmer. Passe lidt titanium at boret og bore ca. 20 huller gennem den stålplade. Fjerne klemmerne og pladen.

•Grind kanter af den stålplade og andre stykker af stål; Dette vil støtte i at danne et stærkt bånd, når du svejse metal. Tjekke kanterne af metal for eventuelle grater og grind off nogen at forblive.

•Tag sikkerhed goggles og erstatte med en svejsning maske. Tænd arc svejser og indstillet til den højeste tilgængelige indstilling. Hold en af de mindre stykker af metal mod kanten af stålplade til at danne en L-figur. Svejse langs indersiden og sømme i joinforbindelsen, indtil to er sikkert bundet sammen. Gentag dette på den modsatte side.

•Weld de andre to stykke stål til stål plade på samme måde og derefter svejse alle hjørne sømme, både indenfor og udenfor; Dette vil give større styrke til boksen og gør den mere holdbar.

•Drej off svejser og Lad boksen til at afkøle helt, ideelt overnatning. Kontrollere styrken af svejsninger og gentage noget, der ikke synes fast. Sted træ chips i boksen røg og sætte i gasgrill, når madlavning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com