Sådan laver du din egen hovedgærde med knapper

February 16

Sådan laver du din egen hovedgærde med knapper

At have et hovedgærde placeret lige over din seng kan straks gøre et soveværelse mere stilfuld. Mens gavle kan købes fra næsten enhver møbelforretning, kan det være en udfordring for at finde en, der kan afspejle din egen personlige smag. Du kan gøre din helt egen hovedgærde, der bruger knapper til oprettelse af et tuftet ser. Denne sjove og enkle håndværk projekt er ideel til en person, der er på udkig efter noget, der er en af en slags.

Instruktioner

•Measure bredde på toppen af din seng. Dette vil afgøre, hvor bredt dit hovedgærde bør være; Læg mærke til denne måling. Næste, finde ud af hvor højt op du gerne din hovedgærdet til at gå. En god højde er normalt 3 1/2 fod, dog kan du vælge at have noget højere, hvis du ønsker. Gøre Bemærk af målingen, hvor højt du gerne din hovedgærdet til at gå. Gå til din lokale hardware butik og købe en tynd krydsfiner bord. Prisen vil variere afhængigt af dine mål. Hvis du ikke kan finde krydsfiner, som opfylder dine nøjagtige mål bør derefter hardware butik være i stand til at skære det ned til den ønskede størrelse.

•Tilføj yderligere tre fødder til krydsfiner målinger og anvende dem til stoffet. Købe stof efter eget valg fra din lokale håndværk butik. Den bedste mulighed er at vælge et stof, der er i en neutral farve. På den måde kan du let matche dynebetræk og ark farver til dit hovedgærde. Også købe skum fra håndværk butikken; skummet skal være de nøjagtige samme mål som krydsfiner og kan ikke overlappe.

•Think om hvor du ønsker at sætte hver af knapperne på din hovedgærde. Du kan gøre dette ved at tegne små prikker, hvor du gerne vil sætte dine knapper ved hjælp af en permanent markør. Mere knapperne du vælger at sætte på, jo længere vil det tage for dig at afslutte hovedgærde. Når du er færdig med mærkning, hvor du gerne vil sætte knappen, begynde at bore små huller i krydsfiner. Efter dette, lå krydsfineren flade og placere skum på toppen af krydsfiner. Når du har sikret dig, at skum placeres jævnt, begynde at sprøjtning limen. Det er nemmest at begynde at sprøjte skum til krydsfiner ved at gøre det i sektioner for at sikre de er selv.

•Sno batting polstring over skum del af hovedgærdet og fold ekstra materiale på bagsiden af krydsfiner. Trække materialet stramme; du måske har brug for nogen til at gøre dette for dig. Mens materialet er trukket, begynde at hæfte det til bagsiden af krydsfiner. Efter polstring har været tilknyttet, lå det stof, som du har valgt med den højre side opad. Opløfte stoffet og begynde at vedhæfte det på samme måde, at du knyttet batting polstring.

•Double tråd polstring nål og stick dette halvvejs gennem bagsiden af dit hovedgærde. Sætte en overdækket knap gennem nålen og på den forreste del af dit hovedgærde; så foder nålen tilbage igennem til anden siden af den samme krydsfiner hul. Træk de to strenge, der holder knappen stramt og derefter hæfter dem til bagsiden af krydsfiner. Gentag dette trin for alle de borede huller, som du har foretaget i din hovedgærde. Når du er færdig med at vedlægge knappen kan du montere din hovedgærde, ved hjælp af en hammer og en billedramme, monteringssæt, som vil have alt det nødvendige til at fastgøre din kreation til væggen. Du kan også forstærke dit hovedgærde ved at placere dobbeltsidet skum tape langs bagsiden af muren og ved at trykke på dit bord på det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com