Sådan laver du din egen køkken plantegning

January 10

Sådan laver du din egen køkken plantegning

Ved at gøre din egen køkken-plantegning, kan du få det køkken, du altid har drømt om. Dette er et projekt, du ikke ønsker at haste igennem, så tag din tid og du kan selv ønsker at kigge dig omkring på nogle køkken designs i butikkerne og magasiner et par gange før du får din endelige udkast. Sørg for at tjekke alle de forskellige dræn, brændeovne, kabinetter og bordplader før nogen endelige beslutninger. Starte med et budget i tankerne, og holde sig til det, fordi køkkener kan hurtigt blive meget dyrt. Når du er færdig med dit køkken, bør det være alt, hvad du ønsker det skal være.

Instruktioner

•Draw dit køkken på ternet papir. Bruge én boks pr. fod eller 6 inches afhængigt af størrelsen af dit papir og området. Jo større du kan gøre det, jo bedre.

•Brug et kabinet guide, placere bunden kabinetter. Start med vasken basen. Almindeligt, for så vasken base kabinet går under et vindue, men dette er dit køkken placerer det, hvor du vil, bare husk der skal være VVS til dette område. Du skal først beslutte, hvilken type vask du skal bruge. Trække i opvaskemaskine ved siden af vasken. Derefter sted, hvor du ønsker din komfur eller ovn, holde for øje, der skal være elektrisk, muligt gas og en form for udluftning. A ned udkast til udluftning er meget svært at installere, hvis du er på en plade, så tager dette i betragtning, hvis du planlægger en dråbe i top med en grill. Derefter placere hvor dit køleskab vil gå og arbejde i forskellige størrelse kabinetter, pantry skab og skuffe enheder mellem dem. Den kabinet guide vil give dig alle de forskellige dimensioner af skabene.

•Draw i plantegningen hvor VVS, gas og elektriske kommer fra og hvordan det er at komme til apparaterne. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om placeringen af et bestemt apparat er urimelige eller enhver ekstra dele, som kan være nødvendige for at komme dertil. Trække i udluftning til dit komfur og hvordan det er at komme uden for huset. Der er mange typer af udluftning systemer, og komfur behøver ikke at være på en ydermur længere. Når du er tilfreds med den nederste række af kabinetter og placering af dine apparater, kan du starte på de øverste kabinetter.

•Laveste på din side eller på en separat papir tegne i din top kabinetter. Hvis du har lagt i et spisekammer skab, vifte hætte eller noget fra bunden, der bærer over på toppen, markere at rummet først. Tegn i windows. Nu udfylde resten af området med top kabinetter. De kommer forskellige højder så være sikker på hvad du skriver. Det er ikke længere ualmindeligt, at folk til at bruge mere end én højde top kabinetter i deres køkkener, bare være sikker på det er, hvad du ønsker. Beslutte, om du ønsker dem til at have en etageadskillelsen til loftet eller åbne, så du kan dekorere dem. Pick matchende molding for toppe, hvis du vil forlade dem åbne. Placer matchende bro trim fra et kabinet til den anden over en vask. Placere alle garager eller tilbehør, som du vil matche din frysere.

•Draw i et center ø hvis du planlægger en. Placer de kabinetter, der vil gå der, og hvordan du slutter tilbage. Du kan have kabinetter på begge sider eller en matchende ark sætte på bagsiden.

•Draw i bordplader. Du ønsker måske at overbelaste din bordplader forbi din frysere og derefter skal du en hylde eller indlæg til at holde op den udvidede ende. Nævne på plantegningen hvilken materiale, du planlægger at bruge til bordplade. Nævne også hvilket materiale du vil bruge til gulve. Dette vil hjælpe dig eller din entreprenør skøn en pris for dit køkken.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at tilføje i prisen på vandhaner til vasken og håndtag til skabe og skuffer. Disse små ting kan hurtigt tilføje og smide dit budget.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com