Sådan laver du din egen lampe korsblomster

August 12

Sådan laver du din egen lampe korsblomster

Lampe korsblomster kan tilføje tiltrængt flair til en træt lampe. Korsblomster er meget synlig indretning, fordi de sidder lige over lampe skygge. Hvis du er en sparsommelig shopper, kan du købe en forældet lampe på garage salg eller en ejendom salg og nemt lave din egen finial at modernisere den antikke stykke. Korsblomster twist simpelthen ud i toppen af lampen, så de kan også ændres sæsonmæssigt. Ved hjælp af en lyse, farverige nipsting, da en finial vil også hjælpe dig farve-koordinere din lampe med de andre farver i dit hjem.

Instruktioner

•Purchase en lampe harpe online eller i hjemmet forbedring butikken. De kan typisk findes i afsnittet belysning af hjem forbedring butik. Vælg en finial base, der svarer til metal farve og tekstur af din lampe.

•Find eller køb lille ornament eller nipsting du gerne vil bruge som din finial. Nogle idéer omfatte glas eller metal figurines, muslingeskaller, og julepynt med strengene fjernet. Vælg et dekorativt stykke, der er ikke større end 3-af-3 inches. Du ønsker ikke finial at overmande lampen.

•Sæt den dekorative stykke til toppen af finial base ved hjælp af den hot limpistol. Hold den dekorative stykke fast på metal base i mindst 20 sekunder.

•Skru de udfyldte finial på toppen af lampen harpe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com