Sådan laver du din egen lampe lys Kits

December 18

Sådan laver du din egen lampe lys Kits

Belysning kits er nemme at købe allerede samlet, men hvis du planlægger at gøre mere end én lampe projekt og vil samle dem selv, købe hvert stykke separat på din lokale hardware butik og lave din egen lampe kits. Gør det selv-lampe kits også gøre store projekter for undervisning spejdere eller shop studerende basics af elektriske ledninger. De det også muligt at indarbejde tanken om genanvendelse ved at vælge en lampe base, der bruges eller fra den lokale Genbrugsbutik.

Instruktioner

•Ansigt til din lokale hardware butik og find afsnittet belysning. Kigge efter belysning tilbehør, der er løs og i placeringer. De løse dele vil være billigere end hvis du køber dem i emballage. Større isenkræmmere såsom Home Depot og Lowes vil have altid belysning forsyninger som denne i placeringer.

•Pick ud af en standard socket. Du kan vælge fra en med en turn switch, en knap eller en pull-kæden. Trykknap art er den mest almindelige.

•Pick ud af elektrisk harpe. Dette er den U-formede ramme, der går op enten side af pære og på som lampeskærm hviler. Udvælge tre messing nødder, en stål skive, en gummiskive, en 8-fods ledningen, plus en 1 1/2 nippel.

•Vælg en skrue-på finial, der vil passe på toppen af din elektrisk harpe. Der er bred vifte at vælge fra, men hvis du gerne vil have den billigste, vælge den billig 1-tommer messing finial, der ser slags som en top hat.

•Sort og sted din lampe kit til en gallon opbevaring pose indtil du er klar til at samle din lampe. Ikke kun vil dette hold alle dine brikker sammen, men holde fugt og fugtighed ud af lys-stikket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com