Sådan laver du din egen LED pære

December 17

Sådan laver du din egen LED pære

I en miljøbevidst verden er LED pærer, glødelampe, tube eller skadelige metaller som kviksølv, den bedste måde at spare energi og penge. De er lavet af flere hvide lysdioder, der giver den samme slags lys som glødelamper eller fluorescerende pærer, men er mere energi effektive og sidste længere. Den lave mængde varme udsendes betyder mere lys energi, så LED lightbulbs siges at vare længere end traditionelle glødepærer og lysstofrør.

Instruktioner

Gør en LED pære

•Invert Halogenpære at udsætte den hvide pulverformige cement i bunden af pæren pins. Med en lille skruetrækker, forsigtigt vride sin tip at smuldre væk cement. Lægge pæren fladt på sit ansigt og med en hammer, forsigtigt ramte de to stifter till pære inde falls gratis reflektor, overlade det tomt. Holde det til side.

•Carefully sted og lim papir skabelon til arket aluminium og ved hjælp af et papir perforator, punch/skåret ud af hullerne. Da arket fungerer både som en reflektor og en base for de små lysdioder, er det vigtigt ikke at bule eller bøje det.

•Ansigt til webstedet http://led.linear1.org/led.wiz
og udfylde de obligatoriske felter og du vil blive givet metoden til at forbinde lysdioder. Holde rede arket mellem tommel- og pegefinger eller placere den på noget, der kan holde det. Indsæt lysdioder, ledninger/ben op, ind i hullerne på en sådan måde at en katode er ved siden af en anden LED anoden.

•Applicer en dråbe af stærk hardware lim til bunden af hver LED ende hvor det opfylder hul randen. Når alle lysdioderne er sat på plads, skal du sætte sammensatte lim på hver LED ende at gøre det hele stærkere og at forhindre nogen i at falde ud under lodning. Limen skal hærde for næsten en dag. Når du bruger hardware lim Sørg for, falder ingen lim dråber på wire/ben, fordi hvis dette lim kommer i kontakt med varme under lodning, det vil ryge og gøre dine øjne rive op.

•Brug et søm clipper, skære og bøje benene/ledninger på en sådan måde at en anode vil blive bøjet over næste katoden. Sørg for, at + og - ben/ledninger er af forskellig længde (til identifikation). Strengene dannet vil efter planen informeres i den online regnemaskine og ved slutningen af processen, x antal + ben/ledninger vil være længere end et lige antal-ones.

•Bend opretstående + ben/ledninger mod hinanden, men over anden forbindelsen til at forhindre kontakt og kortslutning. Lodning bør ske på en måde som alle de + ben/ledninger er forbundet med hinanden. Også lodde modstande lodret til opretstående ben/ledninger og så lodde disse ben/ledninger med modstande til hinanden for at danne en enkelt - der går til alle strengene. Brug af en limpistol, udfylde mellemrummene mellem ledningerne.

men gør så hurtigt for at forhindre basen fra at blive udsat for for meget varme.

•Brug tyk kobbertråd til at gøre de to sidste ben/ledninger, der skal bruges til at oprette forbindelse. At sikre, at ét ben/wire,-en, er kortere end den anden. Lodde disse to ben/ledninger. Tag den tomme pære og skubbe den hele forsamling inde, indtil det rører det inderste reflektor og to ben/ledningerne kommer gennem pin huller i slutningen.

•Brug sammensatte lim til at fylde rummet omkring den fremspringende benene/ledninger og holde det på plads, indtil det hærder. Med en tusch, markerer det + og - ender og den spænding, der kræves til at lyse op denne pære. Slutte det til en passende strømforsyning (batteri med den markerede spænding) for at teste den.

Tips & advarsler

  • LED pærer kan skade dine øjne, så ikke stirrer på dem direkte.
  • Bære handsker, når du bruger hardware og sammensatte lim til at forhindre, at det forårsager skader på fingre.
  • Lodning er farligt for hud og øjne, så tager de nødvendige forholdsregler
  • Brug aldrig en fluorescerende pære til at gøre LED pærer

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com