Sådan laver du din egen loppe og krydse repellenter For dit kæledyr

March 16

Om sommeren er det en konstant kamp for at holde lopper og flåter ud af dit kæledyr. De fleste af de produkter, du køber fra en butik er så giftige, at du er næsten bange for at røre dit kæledyr efter sprøjtning det på dem. Her er nogle hjem retsmidler, som du kan bruge uden at være bange for det at skade dig, dine børn eller dine kæledyr.

Instruktioner

•Du skal starte ved at vaske din hund med en god loppe shampoo, og du vil ikke tro, hvad er den bedste til at bruge.Tro det eller ej er Dawn den bedste loppe shampoo jeg nogensinde har brugt. Det dræber næsten lopper på kontakt. Bruge det fulde styrke ligesom alle andre loppe shampoo. Skumme nakken først, og derefter arbejde din vej ned til det poter. Den bedste del er, at det er sikkert at bruge på dit kæledyr og sikker for mennesker til at komme i comtact med. Bare sørg for at du ikke får det i jeres pet eller dine øjne.(Ved hjælp af en blanding af 1 del daggry til 3 dele vand vil dræbe myrerne også. Punch huller i en ant seng, hæld denne blanding på det og myrerne dør ved kontakt)

• Din næste linje i forsvaret er en god loppe spray eller gnide på loppe frastødende. Disse er alle gode loppe repellenter, men du skal anvende dem ofte. De er sikkert for hunde, katte og mennesker til at komme i kontakt med.

Eddike / vand blandingenSætte 1 kop eddike og 1 kop vand i en sprayflaske. Gnid eller spray blandingen ind i din hunds pels. Du bliver nødt til at genanvende dagligt. Hvis dit kæledyr bliver indendørs det meste af tiden, kan du anvende det hver anden dag.

Citron / vand blandingSkære en citron, og lagt i en gryde med 2 pints af vand. Bring i kog, tage det af komfuret, dække og lad det sidde natten over. Fjerne citroner og stamme væske. Sætte væsken i en sprayflaske. Gnid eller sprøjte på din hunds pels dagligt. Hvis dit kæledyr bliver indendørs det meste af tiden, kan du anvende det hver anden dag.

Pebermynte olie RubFå en flaske af Pebermynteolie, den slags, du koge med, sætte et par dråber i din hule hånd, gnide dine hænder sammen og gnid over din hund. Du bliver nødt til at genanvende dagligt. Hvis dit kæledyr bliver indendørs det meste af tiden, kan du anvende det hver anden dag.

•Next, du har brug at komme ind i vane med børstning og kæmning dit kæledyr hver dag. Børste det først for at fjerne enhver knob eller vragrester fra jeres pet's hår, og dem kam det med en loppe kam. Loppe kam vil fjerne alle levende lopper og loppe æggene.

Tips & advarsler

  • Være konsekvent til med din regime, og lopper vil blive væk.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com