Sådan laver du din egen Miniature hydroponiske gård

July 25

Hydroponiske landbruget er en driftsform, der erstatter jord med en specielt forberedt næringsstof løsning for at få planterne til at vokse hurtigere og større og mere effektiv udnyttelse af rummet. Du kan gård hydroponically på en lille skala hjemme, uanset om du har et drivhus eller kun lidt ekstra plads i din værelser. En miniature hydroponiske gård kræver ingen komplekse maskiner. Du kan købe de nødvendige dele, sæt den og begynde havearbejde alle på samme dag.

Instruktioner

•Drill ¼-tomme hul i bunden af en af de korte sider af bakken. Markere denne side af skuffen "Side A." Bore en anden ¼-tomme hul i de andre korte side af skuffen, men Anbring denne ene 1 tomme under kanten af bakken. Markere denne side af skuffen "Side B."

•Sæt bakke på den større tabel. Indsætte en af de fleksible rør ½ tomme i hullet i Side A. anvende silicium caulk alle rundt om leddet mellem røret og bakken og lad det tørre. Bor en ¼-tomme hul i låget af en af de 5-gallon spande. Indsæt den frie ende af røret fra Side et ½ tomme i hullet i toppen af spanden.

•Indstil tabellen mindre ud for Side B i skuffen. Bor en ¼-tomme hul i låget til den anden spand. Bore en anden i siden, nederst. Indstille spand på toppen af tabellen.

•Sæt ene ende af drop rør ½ tomme ind i hullet i bunden af spanden. Læg den anden ind i hullet i skuffen på Side B. sæl begge leddene med caulk.

•Sæt enden af røret i Side B bakkens i dripper. Fylde bakken med vækstmedium, omhyggeligt begrave drop linje under 1 tommer af den.

•Mix op naeringsoploesningen efter dennes instrukser. Hæld det i spanden ved siden af Side B. sætte låget på spanden. Din miniature hydroponics gård er nu klar til brug.

Tips & advarsler

  • Den lavere spand indsamler brugt naeringsoploesningen efter det dræner ud af dyrkningsmediet. Dette gør det muligt at genbruge det og spare penge på nye hydroponiske næringsstoffer. Men ændre det til en ny blanding hver to uger, for at forhindre en skadelig ophobning af salte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com