Sådan laver du din egen mursten Backsplash med Drywall mudder

June 1

Sådan laver du din egen mursten Backsplash med Drywall mudder

Når dit budget ikke tillader en mursten finér backsplash, men dit køkken har desperat brug for nogle farve og tekstur på væggen, skal du overveje at oprette en faux mursten backsplash ved hjælp af drywall sammensatte og maling. Oprette en moderat størrelse tekstureret backsplash, der ligner mursten finer for under 50 dollar. For inspiration, se på eksempler på mursten backsplashes i hjem forbedring magasiner, køkken remodel billeder og online indtil du finder det mønster og farver af mursten, du vil replikere.

Instruktioner

•Aftør ned på væggen med en alle formål renere og en klud til at fjerne enhver fedt, madrester og støv fra overfladen.

•Brug 1-tommer maler tape til afsnittet off området backsplash. Noget inde i tape kanterne bliver backsplash, så brug et målebånd og et niveau som nødvendig for at definere grænserne. Satte aviser eller en dråbe klud til at beskytte overfladen nedenfor.

•Paint området med en rulle børste til jævn dækning. Vælge en maling farve baseret på hvad du ønsker at vise gennem færdige mursten backsplash som injektionsmørtel, hvilket er normalt en off-white, buff eller bløde grå farve. Gøre det muligt malingen til at tørre helt.

•Sketch ud af mønsteret med faux mursten på et stykke millimeterpapir. Gå med en enkel vandret mursten layout, kendt som kører obligation mønster, den nemmeste tilgang, eller oprette et mere kompliceret design med en kurv væve eller sildebensmønster. Når du har et mønster du gerne skitsere det på væggen med en blyant. Bruge en lineal til at gøre lige linjer.

•Sæt den 1/4-inch malere tape over blyant markerer til at udpege fugerne. Tryk på tape for at fjerne eventuelle luftbobler.

•Applicer drywall sammensatte med en lille murske. Spredt sammensat fra 1/8 tomme til 1/4 tommer tyk og glat det. Oprette en mursten-lignende tekstur ved at trykke på en svamp i sammensat og trække det tilbage ud gentagne gange til at efterligne en rå mursten overflade. Eller tryk murske let ind i sammensatte og træk det lige ud igen for at skabe små rejst områder på overfladen. En tredje er måde at bruge fingrene til at skabe små divots.

•Træk 1/4-inch maler tape straks oprette riller mellem faux mursten. Den injektionsmørtel-farve maling skal vise gennem. Give stof til tørre i 24 timer.

•Reapply maler tape til fugerne, ved at trykke på fast for at forsegle. Male en farve-tonet primer over faux mursten forsegling drywall sammensatte og forberede overflade til at modtage maling. Lad det tørre i cirka to timer.

•Paint faux mursten i enhver stil, farve og mønster du vælger. Vælg en mursten rød med en masse brune og grå eller gå med en lysere mursten i grå, tan og gul. Bruge en kombination af pensler og svampe til at oprette en realistisk mursten backsplash. Trække op den maler tape og lad malingen tørre helt.

•Preserve faux mursten backsplash ved at anvende et klart matte finish fugemasse med en rulle pensel. Tillad fugemasse til tørre i 24 timer.

Tips & advarsler

  • Mens mursten størrelser kan variere, en standard mursten er 8 af 2 1/4 inches.
  • Gøre flere praksis kører, når det kommer til maleri faux mursten. Brug et stykke af træ og forskellige svampe, pensler, maling og fugemasse til at komme med den mest realistiske gengivelse af mursten. Når du er sikker i dit maleri evner, tackle faux mursten på backsplash.
  • Holde værelset godt ventileret, når du arbejder med drywall sammensatte, maling og fugemasse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com