Sådan laver du din egen overlappende buket

April 21

Kaldes også en bruser buket, kombinerer en overlappende buket skønhed af blomster elementer med et behageligt design. Overlappende buketter give en finurlig udseende til hvem holder en og kan oprettes ved hjælp af en bred vifte af flora og løv. At vide hvordan man laver din egen cascading, eller bruser, buket giver dig mulighed at tilpasse det med dit favorit botaniske og dekorative stykker for en virkelig one-of-a-kind buket arrangement.

Instruktioner

•Vælg en halv snes store-blomstrede blomster og seks små-blomstrede blomster. For eksempel, grandiose rose sorter tjene som fremragende store blomster og små blomster af baby's breath eller shasta Tusindfryd oprette accent til de store lande. Disse kan enten være friske blomster eller kunstige dem.

•Bundle blomster i din næve, og sørg for, at alle blomster jævnt matches. Stængler, på den anden side bliver ujævn. Skær bunden af de blomster stilke, indtil de er alle selv og lige. Du skal muligvis fjerne op til 2 inches af stænglen.

•Arrange blomster i en behagelig mønster mens stadig i hånden. For at gøre dette, trække en blomst på en tid ud af pakken og indsætte det i buketten hvor du ønsker det skal placeres. Pak en elastik omkring midten af stilken bundtet til at holde buketten sammen.

•Vælg tre lange blade stykker tilføjes til buketten til den overlappende del af det. Løv stykker til en overlappende buket bør være fleksible, tjavsede og lange. For eksempel, tjene engelsk vedbend, vinstokke og bregner fronds som delikat botaniske stykker til en overlappende buket. Indsætte tre blade brikkerne sammen i elastik af buket på den ene side. Dette skaber en lang, flydende vedhæng fra buketten.

•Klippe en længde af silke bånd fra rullen måle 24 inches. Binde båndet omkring gummi-stribede midten af buketten stængler. Binde det ud i en enkelt sløjfe. Loops og enderne af buen vil dingle fra buketten, blanding i den overlappende løv.

Tips & advarsler

  • Tilføje Valgfri dekorationer til overlappende buketten. Spray glitter tilføjer for eksempel skinnende hånd for at gøre det mere formelle. Du kan også wire enkelt blomst blomster i blade af kaskade for yderligere effekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com