Sådan laver du din egen runde glas spisebord

October 3

Sådan laver du din egen runde glas spisebord

Spisestue borde er et godt sted for opfindsomme design. Moderne stil favoriserer mix og matche møbler med et moderne æstetisk. Det betyder du kan mageligt parre et rundt glasbord med Nøglehullet-stil lædermøbler og din spisestue vil se opskalere og frisk. Det betyder også, at du ikke behøver at vælge en tabel, bare fordi det er den rigtige størrelse. Du kan designe din egen og matche det til din indretning og stil. At gøre en runde glas-topped spisebordet er ikke svært.

Instruktioner

•Vælg en 30-tommer høje vase i en antik finish. Vasen skal være mindst 18 til 24 inches tværs. Bredere er bedre.

•Fyld en plastik pose med Styrofoam jordnødder nok til at fylde vasen op til 4 inches fra toppen. Indsæt plasticpose i vasen og tilføje jordnødder. Styrofoam vil fylde mængden af vasen uden at tilføje ekstra vægt. Binde posen lukkes i toppen.

•Klippe en cirkel af brun filt med saks, der passer til vase ved højden af sit fyldte. Denne brune cirkel vil skjule plasticpose fra visningen. Placer den brune følte i vasen dækker posen.

•Tilføj indretning bolde til toppen af vase i flere farver og størrelser. Bruge lys og billig sejlgarn bolde eller noget lignende. Du kan vise muslingeskaller, Julepynt, hvis det er i nærheden af ferien, propper eller andre typer af indretning objekter.

•Anbring stort glas bord kofangere omkring kanten af vase hver 6 inches. Kofangere har typisk selvklæbende backs og bløde klar gel figurer.

•Rengør byens undersiden af dit glas top med et pudsemiddel og kaffefiltre. Kaffefiltre tillade dig at polere uden nogen fnug. Center top over vasen. Glasset skal være mindst 1/2 tommer tyk med afrundede kanter. Det vil være tung nok til at komprimere kofangere og blive knyttet. Hvis glasset ønsker at flytte, tilføje en dråbe af silikone klæbestof til toppen af hver kofanger ved hjælp af en caulk pistol eller tube. Vrikke ikke glasset når indstiller det på limen, eller limen vil smøre.

Tips & advarsler

  • Ændre indretning elementer inde i vasen, hvis du bliver træt af de aktuelle objekter. Dette er en god måde at vise elementer, hvor børn ikke kan røre dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com