Sådan laver du din egen rustfrit stål Top for en køkkenø

January 21

Rustfri bordplader foretrækkes ofte i køkkener, fordi de er rust fri, langtidsholdbare og let at rengøre. De har også et slankt og moderne look. Med de rigtige værktøjer og et par grundlæggende instruktioner, kan remodeling dit køkken island for at have en rustfri bordplade nemt og billigt gøres på din egen.

Instruktioner

•Klippe et stykke af hårdttræ som eg og ahorn, til den størrelse, som øen bordplade vil være. Brug 3/4-inch tyk hårdttræ.

Dyrknings og Find en lokal producent eller leverandør af rustfrie plader. Købe en ark af rustfrit stål med ikke mere end en 14-gauge vægt.

•Spørg lokale fabrikanten, hvis de kan skære størrelsen du har brug for eller skær arket på egen hånd med en plasma cutter eller rundsav med en metal kniven. Skåret stykke passer til overfladen af stykket af løvtræ.

•Indstil rustfrit stål ark på overfladen af stykket af hårdt træ og sikre af foring kanterne med 7/8-inch metal kant molding, har en læbe og forborede huller til sømning. Du skal ikke lim eller overholde rustfrit stål ark til træ, fordi læben på kanten molding holder rustfrit stål ark ned og i stedet. Vedhæfte støbning ved at placere læben over kanten af arket rustfrit stål og sømning til siden af hårdttræ. Skimmel hele omkredsen.

•Sæt din nye rustfri top til køkken ø stativ eller ben.

Tips & advarsler

  • Brug ordentlig sikkerhed slid og briller når du skærer metal. Hold øje med gnister, hvis du bruger en rundsav.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com