Sådan laver du din egen skifer-indlæg Top ende tabel

August 11

Sådan laver du din egen skifer-indlæg Top ende tabel

Et skifer-inlay ende tabel er en dekorativ tabel, der kombinerer brugen af sten og træ. En tabel som denne har en normal tabelrude for sin base og en top, der er lavet af skifer. Skifer ende tabeller og sofaborde kan konstrueres uden brug af mørtel til lim for at holde fliserne på plads. Hvis fliserne kan nemt fjernes, der giver mulighed for lettere transport af bordet og nem udskiftning af fliserne, hvis man skulle bryde. Pine bruges ofte, når bygningen skifer ende tabeller. Når du bruger pine for fint træarbejde, er det vigtigt ikke at bruge konstruktion tømmer og bruge en høj kvalitet af fyrretræ.

Instruktioner

•Indstil to 23-tommer boards på kanten, parallel og 21 inches fra hinanden. Sæt to 21-tommer boards vinkelret mellem dem på kanten og fordelte 21 inches fra hinanden. Hjørnerne bør være flush. Skrue igennem de 23-tommer bestyrelser og i enderne af de 21-tommer boards. Bruge otte skruer til dette trin.

•Anbring en 19-tommer bord inde i hvert hjørne af rammen. Bestyrelserne bør være vinkelret på rammen, med deres ender alle flugter med én side af rammen. Skrue gennem rammen og i bestyrelser ved hjælp af to skruer for hvert bord. Disse er ben til din ende tabel.

•Anbring tabellen oprejst og lægge din krydsfiner på toppen af rammen så kanterne er flush. Skrue krydsfiner til rammen ved hjælp af otte skruer.

•Klippe ender af hver 25-tommer bord med en 45-graders vinkel. Ikke ændre den oprindelige længde af bestyrelser. Når brædderne ligge fladt, bør de have en trapez form. Disse bestyrelser vil skjule visningen af krydsfiner og give en tabel et færdigt look.

•Skru hver 25-tommer bord til rammen, så deres ender er hver en tomme væk fra siderne af rammen, og så deres øverste kanter er parallel med brædder på rammen. Øverste kant bør også være ¼ tommer over krydsfiner. De vinklede nedskæringer på de 25-tommer bestyrelser skal være mod hinanden, at skabe en 45-graders synes i hvert hjørne af tabellen. Bruge otte skruer til denne opgave. Skruerne skal hver to inches væk fra enderne af bestyrelsen og 2½ inches fra hver kant.

•Lay din skifer fliser på krydsfiner og mellem 25-tommer bestyrelser.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com