Sådan laver du din egen skifer paneler

August 15

Folk bruger ofte skifer paneler som et naturligt byggemateriale spænder fra tagdækning til gulve. Du vil også finde skifer i craft-projekter for malerier, tegn og væg plaques. Det er ikke svært at lære, hvordan du kan lave din egen skifer paneler til din bygning eller håndværk projekter, når du har de rigtige værktøjer. Processen indebærer opdeling en plade af tyk skifer og skære det til størrelse. Dette gøres manuelt ved hjælp af traditionelle skifer-arbejdsredskaber. Skifer er et smukt og holdbart naturlige sten materiale.

Instruktioner

•Indstil skifer slab på et arbejdsoverflade, således at det hviler på sin side kant. Du bør kunne se korn af skifer kører langs sidekanten af skifer. Skifer splits meget nemt langs kornet.

•Center en skifer opdeling mejsel i midten af længden af den slab kant. Placer blade langs en af korn linjer i skifer i samme afstand fra den udvendige kant af pladen som den ønskede snittykkelse for panelet.

•Strike den øverste ende af mejsel med en kølle flere gange for at starte knæk i skifer og scoot det langs hele længden af kanten af slab langs linjen korn. Tryk på en kølle på hver placering. Fortsæt på denne måde indtil panelet er delt fra slab.

•Lay panelet split af skifer fladt på et arbejdsoverflade. Måle panelet og markere, at dimensionerne ønskede for dit projekt. Bruge en tape foranstaltning og bunden syl for at ridse målinger i skifers overflade.

•Rest panelet på en skifer cutter så markerede linjer i linje med blade af kutteren. Feed panelet langs skifer kutteren, som du flyttehåndtag blade op og ned at skære skifer langs linjerne lidt efter lidt indtil nedskæringerne er afsluttet.

Tips & advarsler

  • Starte ud med sort, grå eller blå skifer, fordi disse er blødere og dermed lettere at arbejde med end lilla og rød skifer. Rød er den sværeste skifer og kræver mere dygtighed at opdele og skære.
  • Bære arbejdshandsker og beskyttelse af øjne for at forhindre mulige skader.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com