Sådan laver du din egen slibning bælter

May 26

Slibning bælter er strimmel af slibende papir eller en klud. De passer stramt omkring mekanismen af slibning maskiner. Slibning bælter bruges til at udjævne eller polsk træ, sten eller andre materialer. Du kan købe færdige slibning bælter, men du kan spare penge ved at lave din egen.

Instruktioner

Forpakket en kommerciel slibning roll. Disse kommercielle slibning materialer er hovedsagelig store ruller af sandpapir. Sandpapir er papir eller en klud, der er blevet dækket med en slibende stof. Mest almindeligt består slibelærredet af små bidder af garnet eller smergel, der har været limet fast til opbakning. Forskellige præparater af aluminium eller chrom oxid er også almindeligt anvendt. Slibende, selv er et svært stof, der vil smitte af og bære ned overflade til at blive slebet. De forskellige slibemidler anvendes på forskellige materialer. Slibning maskiner eller båndslibere, opererer normalt med en kommercielt gjort slibning bælte, der er designet til at passe stramt omkring maskinens udløsende mekanisme.

•Anvend en kommerciel version som en guide. Skære åbne din slibning bælte og lægge det fladt ud for en slibning roll. Skær et stykke sandpapir samme længde som den kommercielle bælte. Du kan også ændre størrelse dit bælte ved at trække ud roll af sandpapir og indpakning det omkring maskinens mekanisme. Gøre din nedskæringer i en moderat vinkel. 32 grader eller deromkring ville være godt. Vinkler vil hjælpe dig til at deltage i enderne mere sikkert. Hvis du starter en ny rulle af sandpapir, gøre en kantede skåret i begyndelsen af rullen og derefter størrelse dit stykke.

•Brug en fil eller lignende hårdt objekt, gnide ned af en smal strimmel af slibende i hver ende af dit stykke sandpapir. Hver ende skal være grundigt frataget slibende ellers ender vil ikke lægge fladt når sammen som en afslibning bælte. De rensede ender bør også af identiske bredder. Bruge en lim, der vil obligation godt med dit materiale. Nogle lim arbejde bedre med papir eller en klud. Gnid lim på hver ryddet strimmel og lad det trække. Når det er gennemblødt anvende et andet lag.

•Kør den to ryddet ender sammen. Prøv ikke at krølle det papir eller en klud. Den slibning bælte skal bevare sin oprindelige fleksibilitet. Tryk de to ender sammen. Forsigtigt tørre væk eventuelle overskydende lim. Placer din slibning bælte på siden og lad lim til at indstille. Det er vigtigt, at limen indstilles helt, før du forsøger at bruge bæltet. Du ønsker ikke at komme fra hinanden under belastninger af maskinen. Når limen er tør, tage dit bælte og passer det på maskinens mekanisme. Det er nu klar til brug.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com