Sådan laver du din egen tønde fliser

October 19

Der er ikke en eneste rigtige måde at foretage barrel fliser. Tønde fliser kommer i forskellige former og kan være lavet af forskellige metoder. Hvis du planlægger at foretage barrel fliser til at dække en hel tag, skal du starte med en skimmel, lavet af en gammel tønde flise. Denne enkelt vil producere ensartede resultater, så du kan med held flise tag. I betragtning af mængden af tid, at fliserne skal tørre, og hvor mange fliser du får brug for endnu et lille hus, vil dette kun være en praktisk mulighed hvis du har en stor plads til tørring fliser og en masse tid.

Instruktioner

•Find eller Køb en tønde flise til at bruge som din mold. Male et lag shellak på flisen, og lad det tørre ifølge producentens anvisninger. Gentage det tre gange.

•Construct en lige bred nok træramme indeholder tønde flise, så at når træramme er placeret på toppen af tønden flise, rammen hviler på den flise ydre kanter. Træramme kan være fremstillet af træ forskalling eller nogle andre letvægts træ strip. Bruge 3d negle til at holde træramme sammen i hjørnerne.

•Wedge din terra-cotta ler. Ler wedging er lig brød-æltning. Kop dine hænder rundt om toppen af ler og tryk ned, anvende lige pres fra begge arme. Roll leret ved at trykke ned, og tromle det over toppen af bordet, og derefter trække sig tilbage på leret og gentage processen. Gøre dette til ca. 5 minutter.

•Tryk på terra-cotta ler i træramme på arbejdsbordet. Flade ler med dine hænder, så at ler fylder helt træramme. Alternativt kan du bruge en kagerulle til at rulle en plade af ler 3/4 af en tomme tyk og lidt større end træramme, og derefter placere en ramme oven på leret og trim kanterne af ler inde i rammen med en ler kniv, så slab af ler passer bare inde i rammen.

•Hold skimmel til side af bordet med den ene hånd, og skub derefter ler og ramme ud over kanten af tabellen arbejde og på formen. Tryk på leret i formen forsigtigt med en svamp til at sikre ler tager form af mug.

•Carry formen med ler på toppen til en hylde, hvor leret kan hærde og tørre uforstyrret. Skub forsigtigt ler fra formen og over på hylden. Lad leret på hylden til tørre. Selv om de fleste ler vil tørre helt inden for en uge eller to, jo længere din ler tørrer, jo mere brandsikker bliver dine fliser. Du kan fortælle, når clay er helt tørt, fordi det vil være lys i farve, lidt løs og stuetemperatur. Hvis din clay ser tørt men føles koldt at røre ved, er det ikke endnu helt tør. Mængden af tid, clay tager for at tørre afhænger af fugtighed og andre ydre forhold. Sted din ler et eller andet sted forårsager ikke i direkte sollys for at undgå leret tørrer alt for hurtigt, revner.

•Fire ler i en ovn til 2.000 grader til 21 timer. Hvis du ikke har din egen ovn, som mange mennesker ikke gør, skal du betale en lokal keramik studio til at gøre dette for dig.

Tips & advarsler

  • Denne metode kan bruges til at foretage udskiftning fliser til dit tag. Fjerne en enkelt flise fra dit tag og bruge denne flise til din mold. Måle tykkelsen af din nuværende tagsten og gøre din udskiftning fliser til at matche.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com