Sådan laver du din egen træ terrasse dæk

July 17

Træ terrasse dæk giver attraktive udendørs opholdsområder. Selv om store, velformede dæk kræver ofte manipuleret planer og dygtige håndværkere, kan de fleste boligejere bygge en grundlæggende jordoverfladen gårdhave dæk uden alt for meget tid eller bekostning. Den vigtigste faktor i opbygningen af din egen træterrasse er måling skoven mindst to gange før foretager eventuelle nedskæringer. At få de rigtige vinkler og de niveau korrekte hjælper med at sikre, at du opretter et dæk du kan være stolt af, hvornår invitere venner over for underholdende eller slapper af på dækket.

Instruktioner

•Measure området for din jordoverfladen gårdhave dæk. Oprette en 8 af 10 fod dækket ved hjælp af mason's strenge, en tømrer niveau og en tømrer square for at sikre selv hjørnerne.

•Dig seks huller jævnt langs de udvendige kanter af det dæk omkreds. Bruge en post hul gravemaskine for at lave huller 12 inches dyb og 8 inches i diameter. Angiv en 8-tommer diameter rør form i hvert hul, og niveau tube former 1 tomme over overfladen af jorden.

•Mix og hæld fabriksbeton i tube former. Tryk en metal indlæg anker i hvert hul fugtig beton. Lad den konkrete sæt for den tid anbefalede i sin pakke instruktioner.

•Sæt to 2-af-6-tommer bjælker sammen i post ankre. Hammer 3-tommer lange negle i bjælker, kører neglene gennem huller i metal ankre. Brug vinkelparenteser i enderne af bjælker at vedhæfte 2 x 6 tommer fælg strøer, danner en omkreds omkring din dæksareal.

•Sæt metal, 2-tommer med 6 tommer tværbjælke bøjler hver 10 inches langs indvendigt kanter af bjælker. Sæt 2 x 6 tommer stykker af behandlede tømmer inde bøjler, og fastgør dem med pyntede negle.

•Lay 1 x 6-tommer pyntede tømmer eller pyntede boards, side om side på toppen af strøer. Vedhæfte den pyntede tømmer til de underliggende strøer med pyntede skruer, kører to skruer ind i midten af hver tværbjælke om 1 tomme fra kanterne af bestyrelser.

•Trim på ydersiden af enderne af de pyntede boards med en rundsav til at skabe en glat og endda kant langs begge sider af dækket. Forsegle dækket med en klar, vandtæt dæk fugemasse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com