Sådan laver du din egen udendørs tæppe

September 10

Sådan laver du din egen udendørs tæppe

Sprucing op din terrasse, behøver have eller balkon med en farverig udendørs tæppe ikke at koste dig mange penge. Opret din egen udendørs tæppe ved hjælp af tunge, vejrbestandig stof som jute eller at tage en gammel, almindeligt tæppe og renovering det med nogle overflade maleri. Hvis du ikke bruger jute eller akrylmaling for dette projekt, sikre dine materialer er vand og vejrbestandig så din udendørs tæppe varer.

Instruktioner

•Wash dit stof, eller rense det forsigtigt med eddike og vand. Lad det tørre helt.

•Klippe et stykke af jute eller vejrbestandig stof til din ønskede tæppe størrelse ved hjælp af et par tunge stof saks. Søg online classifieds, Genbrugsforretninger eller garage salg for en ensfarvet udendørs tæppe til en miljøvenlig løsning, hvis du ønsker at springe dette trin.

•Rengør tæppe hvis du op-cykling én i stedet for ved hjælp af jute. Spray det med eddike og vand, lad det sidde i flere minutter, og dup den tør med en ren klud. Lad det tørre.

•Sketch designideer på et stykke papir før maleri dit tæppe. Eksperimentere med mønstre, billeder og tekst, hvis du laver en dør eller gårdhave mat. Fugle, blade og andre natur-inspirerede billeder fungerer godt for en udendørs tæppe, som gør store blok mønstre og prints, der efterligner vintage tæppe designs.

•Lay en dråbe klud, avis eller plast i stueetagen hvor du skal arbejde. Lå jute eller tæppe ud fast på slimhinden.

•Paint din ønskede billeder eller mønster ved hjælp af akrylmaling. Udvendige maling prøver også arbejde godt. Bruge pensler, svampe, stencils eller malertape, som er nødvendig for forskellige teksturer og figurer. Gøre det muligt malingen til at tørre helt, som regel flere timer eller natten over.

•Applicer akryl caulk på bagsiden af dit stof til at give det mere krop og hindre gled. Anvend caulk med en fugepistol, glider det langs omkredsen på det tæppe undersiden, så du har et rektangel af caulk. Gentag trin, at skabe koncentriske rektangler, der får mindre og mindre, indtil du når midten af tæppet. Lad caulk tørre helt, indtil det er gennemsigtigt. Spring dette trin, hvis du bruger en genanvendt tæppe, der allerede har nok krop og greb.

•Drej din tæppe over, og læg det i dets ønskede sted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com