Sådan laver du din egen vævet træ nuancer

August 25

Sådan laver du din egen vævet træ nuancer

Vævet træ nuancer ikke kun give skønhed til indretning af hjemmet, men de giver også en grøn løsning til beskyttelse af personlige oplysninger og vindue essentials. De vævede træ nuancer er lavet af bambus, jute, siv eller græs, er alle naturligt dyrket elementer, som er behandlet med naturlige, grønne produkter for at sikre langtidsholdbare kvalitet. Hampereb er også et naturligt forekommende element vævet fra tørrede tørret plante og er holdbare, stærke og miljøvenlig.

Instruktioner

•Lay flad nok bambus lameller til at måle op til seks inches.

•Weave tynd hampereb mellem bambus lameller i midten af lamellerne. Wrap hampereb omkring den nederste lamel to gange. Flette rebet op gennem lamellerne vekslende mellem lamellerne. Kør rebet ned gennem lamellerne vævning i den modsatte retning. Hvis du flettede reb under den første tremme går op, skal du flette rebet over at tremme på vej ned. Gentag processen to gange mere i midten af lameller og sikre hampereb med en dobbelt firkantede knude.

•Weave reb på hver ende af lameller på samme måde som udført i midten. Væve enderne tre gange ligesom i midten og sikre hampereb med en dobbelt firkantede knude.

•Gentag denne proces for så mange seks tommer sektioner som skulle dække vinduet med en ekstra seks tomme afsnit.

•Tie i seks tommer vævet træ nuancer sammen ved at væve sammen den øverste lamel af én sektion og nederste lamel af næste afsnit med korte stykker af hampereb. Sikre reb vedhæftede filer med en dobbelt firkantede knude.

•Opret tre loops og binde dem til midten og to ender af toppen af vævet bambus skygge. Slip gardinstang i sløjfer og vævet træ skyggen er klar til at hænge.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil oprette en pull reb for at åbne i skyggen, væve en længde af hampereb målt seks inches længere end skyggen i reb på kanten af skyggen med to tomme mellemrum. Sørg for at væve denne reb løst til at give mulighed for bevægelse.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com