Sådan laver du din egen Walk-in Closet

February 15

Sådan laver du din egen Walk-in Closet

Måske har du altid ønsket et walk-in closet. Opbevaring, plads og luksus er noget du vil aldrig fortryde. En walk-in closet tilføjer enorme videresalg værdi til et hjem. Du kan aldrig have for mange skabe eller for meget skabsplads. Du kan oprette din egen walk-in closet forholdsvis let i løbet af en weekend, hvis du har nogen erfaring, bygning ting-- eller modet til at prøve. Flere 2 x 4 brædder, en dør, nogle drywall og negle, og du vil snart planlægger hvad der skal sættes i dit nye skab. Du kan selv ønsker at vise det til alle, der kommer over.

Instruktioner

•Sketch ud af et design til dit skab, ved hjælp af dimensioner af rummet og din ønskede walk-in closet placering og størrelse. Vælg et hjørne, hvor to vægge findes allerede for den billigste, nemmeste installation. Plan for tre vægge, hvis du lægger skab i midten af en væg, med rum plads på begge sider af skabet. Planlæg placeringen af døren.

•Measure, ifølge dine planer, langs en eksisterende mur at angive hvor din første skab væg skal være. Sørg for en stud er til stede, derefter markere væggen på både top og bund. Brug en 2 x 4 bord til at tegne en lige linje; du vil line op en af dine vægge med denne mark. Gentag for alle andre vægge, huske, du bliver nødt til at konstruere mindst to vægge.

•Opret massive vægge ved at lægge en 2-ved-4, skåret til længden af væggen hvis mindre end 8 fod lang, på kanten så den brede side vender mod dig. Dette vil være din sidefod. Marker kanten af brættet hver 16 inches. Negle 2 af 4s gennem sidefoden og i de 2 x 4 knopper, foring dem med midt på hver mark. Placer en anden 2 x 4, klip at væggen længde, på tværs af de udsatte stud ender og vedhæfte på samme måde. Dette vil være din-header.

•Construct væg med dit skab dør ligeledes udstikker sidefoden og mærkning hver 16 inches. Springe over den plads, hvor du ønsker din dør, i stedet måle over 24 inches, standard skabet døren bredde; markere større beløb, hvis døren bliver bredere. Mark fortsætter igen, derefter at bemærke hver 16 inches indtil udgangen af væggen. Nail studs og et hoved på samme måde. Over den bredeste gap--hvor døren bliver--nail en 24-tommer sektion af 2 x 4 vandret 82 inches over sidefoden, så det bygger bro mellem studs på begge sider. Dette vil gøre en dør header.

•Lift hver væg på plads, foring det med mærkerne og placere shims nedenunder væg som nødvendigt at passe væg sidder godt på plads. Brug en plan for at sikre muren er lige. Sikre ved sømning hver 2 fødder gennem begyndelsen stud i den eksisterende væg. Søm mellem studs i begge gulvet og ind i loftet samt. Knytte andre vægge på samme måde, og sørg for at negle dem til andre vægge bygget så godt.

•Looking på dine vægge, afgøre, hvor vil du ønsker ekstra strukturstøtte til hylder, polakker og hængende elementer. Skær sektioner af 2 x 4 brædder til at passe mellem studs på disse steder. Søm dem på plads, sidelæns (så den bredest side af brættet vender opad), at give steder til søm i.

Hæng paneler, gips eller andre væg, der dækker som ønsket. Hænge en dør i posten og trim dørkarm for at fuldføre trinnet konstruktion.

•Paint vægge, døre og trim som nødvendig for at matche eller koordinere med resten af rummets indretning.

Tips & advarsler

  • Skære alle 2 x 4 knopper omkring 1/4 tomme kortere til at passe i et standard hus. Hvis din loftshøjder varierer, måle og skære studs 1/4 tommer, mindre end de loft til gulv måling.
  • Hvis du planlægger at bygge din skab vægge til loftshøjde, vil du ikke kunne vippe vægge på plads. Bygge dem på plads i stedet sørge for at alt er plumb og i samme plan.
  • Ansætte en elektriker til at wire dit skab for elektricitet. El-arbejde er meget farlig og skal opfylde krævende koder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com