Sådan laver du din frysere ser Vintage

January 18

Når din frysere ser mere lurvet end lurvet chic, så er det tid til at opdatere ved hjælp af denne tarvelig oprette frysere, der kig fashionably vintage. En weekend arbejde, maleri og tilføjelser kan vige for en mere tilpassede udseende i dit køkken. Du kan endda bruge ældre materialer fra omkring dit hjem og smykker box til at give din frysere et helt nyt look ved at gøre dem ser gamle. Det er en trendy måde at opdatere dit køkken.

Instruktioner

•Sand alle frysere at fjerne alle sheen og lak der kan være på dem fra enhver tidligere finish. Du kan gøre dette med sandpapir, men prøv at bruge en sander til hårdere job. Hvis kabinetterne er malet, bare fjerne enhver glans.

•Tape off enhver glaspartier af kabinettet, og indersiden af kabinettet, hvor de mødes dørene. Ingen mørk maling bør lander på kabinetter inde.

•Coat kabinetter i et lag primer at få dem klar til maling. For at gøre dem til at se endnu mere vintage, skal du bruge en maling med en primer allerede i det, i en gul, tan eller creme-farvet nuance. Tillad primer til at sidde, indtil det er tørt at røre.

•Paint kabinetter i en vintage farve. En rusten rød, Kornblomst blå eller dæmpet gul vil tilføje til et mere antikt udseende. Overvej de farver, der ville have været tilgængelig et århundrede siden--de fleste farver var mere falmede. Vælg en mat farve til en mere vintage look.

•Paint i en rodet og tilfældig måde. I stedet for at dække hele kabinettet, lade nogle af de lysere farve skinne igennem. Prøv operationsændringer maling eller maleri og derefter køre en tør pensel over det at give det en mere forvitret look.

•Tillad malingen til at tørre og anvende en anden frakke, gør det muligt at tørre natten over. Når tør, bruge sandpapir til at slibe kanterne, som ville være naturligvis slidt væk over tid. Hjørner, sider og områderne omkring hardware er alle gode valg. Sand lige nok så at den cremefarvede maling viser gennem.

•Løsn alle knapper fra kabinetterne. Indsamle vintage brocher fra din egen samling, Genbrugsbutikker og salg af ejendom, indtil du har nok til alle dine kabinetter. Brug træ lim eller skruer til at anbringe brocher i stedet for knapper til at give skabene en eklektisk og vintage look.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com