Sådan laver du din kælderen dybere

April 1

En færdige kælder giver mulighed for boligejer at have beboelig kvartaler på den nederste etage af huset. Desværre, som du slutte kælderen, krymper højden af rummet som en undergulvet og gulve er installeret og et drop loft er sat på plads man binder rummet sammen. Hvis du ønsker at genvinde nogle af denne tabt sted, kan du uddybe kælderen ved at fjerne undergulvet. Dette er en temmelig drastiske forandringer. Opgaven skal kun udfyldes af boligejere med konstruktion erfaring eller fagfolk.

Instruktioner

•Tag gulvbelægning, hvis det er relevant. Afhængig af gulvbelægning, vil processen variere. Hvis gulvet er tæppebelagt, fjerne hæfteklammer og tack strips. Hvis der er hårdttræ gulvbelægning, skal du bruge en rundsav og mejsel til at lirke op gulvbrædderne. Hvis du er usikker på hvordan du fjerner gulvmateriale, konsultere en professionel.

•Klippe den underliggende krydsfiner med en rundsav, begyndende i et fjerne hjørne af kælderen. Lirke op krydsfiner med et brækjern. Flytte baglæns fra den ene ende af gulvet til den anden.

•Knock ud af sveller eller gulvet studs, ved hjælp af en hammer eller en kølle. Brug saven som nødvendigt for at skære i træ. Når sveller er fjernet, skal du fjerne omkredsen ved hjælp af samme proces.

•Træk op bygmesterens filt eller anden isolerende materiale til at afsløre cement gulvet i din kælder.

•Rengør op på området med en våd/tør støvsuger og gyvel.

Tips & advarsler

  • Trinene giver et overblik over processen med at fjerne kælder gulvbelægning med henblik på at uddybe den. Din nøjagtige kælderen situation vil variere, hvilket betyder, at vanskeligheden ved processen vil variere. Hvis du er tøvende eller usikker på om processen consult a professional, selv hvis kun for rådgivning om, hvordan man fortsætte før rippe gulvet op.
  • Sørg for at tjekke for eventuelle elektriske ledninger eller rør før skære ind og fjerne undergulvet. Hvis nogen sådan ting findes, skal du kontakte en elektriker eller blikkenslager for at fjerne eller omdirigere dem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com