Sådan laver du din lejlighed ser smarte på en Budget

March 16

Sådan laver du din lejlighed ser smarte på en Budget

Du behøver ikke at eje dit eget hus-- eller bruge en formue--for at have en smart og indbydende hjem. Leje betyder du sandsynligvis kan ikke foretage større ændringer til gulvbelægning, maling farver, inventar, kabinetter og bordplader, men lejlighed livet behøver ikke at være kedelig eller uden personlighed. Af shopping omhyggeligt og arbejder med, hvad du allerede ejer, kan du vise din udsmykning færdigheder uden at sprænge dit budget.

Shop Secondhand

Når dit budget er lille, men din udsmykning forhåbninger er store, kigge efter brugte skatte. Genbrugsbutikker, sending butikker, loppemarkeder og garage salg skjule vidunderlige stykker midt i junk. Tage billeder af jeres værelser inden turen går ud at shoppe, sammen med en ru blueprint af din lejlighed layout og målinger. Kigge efter møbler med solide rammer og tiltalende design. Et frisk lag maling og smarte nye stof virker vidundere på møbler, der er i god stand, men har brug for en stil makeover, så ikke forpasse den perfekte stykke, bare fordi du ikke kan lide den farve eller et mønster.

Genbruge

Kig på de stykker, du allerede ejer med en frisk øje, og du kan finde nye anvendelser for gamle møbler. Klædeskab ikke længere er nødvendige i soveværelset virker i stuen til at holde bøger, elektroniske gaming udstyr, craft supplies eller film. En gammel kuffert fungerer som sofabord eller bænk ved foden af sengen, og tilføjer ekstra lagerplads. Hvis du behøver kun én natbord i dit soveværelse, skal du bruge den anden som et sidebord i stuen. Nyorientering elementer sparer dig penge, kan du vise din kreativitet og tilføjer en finurlig men trendy touch til din indretning.

Farve

Værelser fyldt med perfekt afstemt stykker ser stilfulde i Møbelforretninger, men flad og upersonlige i dit hjem. Vise din egen personlige stil og spare penge ved at købe stykker individuelt, ikke i matchede sæt. Holde udseendet sammenhængende ved at stikke med en farvepalet i hele din lejlighed. Afgøre, om to eller tre farver, der arbejder godt sammen, og male, re betrække eller vælge indretning der matcher din farveskema. De fleste lejligheder har off-white vægge og neutral gulve, så sætte fut i dit hjem med indretning i mørkere neutrale, brights, naturlige toner af grøn og blå, eller sort, hvid og en metallisk.

Tilbehør

Tilbehør er en billig måde at vise din udsmykning smag. Hænge en samling af indrammet kunst over sofaen. Matchede rammer gøre selv Sparsommelighed butik illustrationen ser smarte og aktuelle. Sprede din seng med en sofistikeret sæt sengetøj og et par pyntepuder til at modregne i rummet. Opdatere en træt badeværelse med en moderne badeforhæng, og tilføje et par luksuriøse håndklæder. Potteplanter er en billig måde at tilføje liv og interesse til hvert værelse. Dække kedelig, neutral lejlighed tæpper med en farverig område tæppe i din favorit udsmykning stil.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com