Sådan laver du din Vase af friske blomster ser semi-professionelle

November 3

Sådan laver du din Vase af friske blomster ser semi-professionelle

Du kan oprette din egen friske blomstervase at lysne dit eget hjem eller give som gave. Når du sammensætte vase med blomster selv, der er ikke nogen bekymring om at betale Blomsterhandler leveringsgebyrer at få blomster til bestemmelsesstedet i tide, og du kan tilføje din egen personlige touch. Bedst af alt, dine venner vil undre sig hvis du er en blomsterhandler. Skær ca. 20 friske blomster fra din egen have eller gå til afsnittet blomst i et supermarked og købe to buketter, eller bruge en kombination af begge købt og dine egne blomster.

Instruktioner

•Klippe blomsten stammer i en vinkel, under koldt, rindende vand, ved hjælp af en skarp kniv eller sakse. Skære stænglerne på varierende længde. Pick to til tre af dine største mellemstore blomster (mums er godt) og skær dem på højeste--skal de dobbelt højden af vasen. Så vigtigt som blomst form og størrelse og farve er, hvordan du klippe dem og placere dem i vasen er vigtigere.

•Sæt de to eller tre højeste blomster i midten af vasen.

•Vælg tre eller fire forskellige blomster og skære dem alle lidt kortere. Arranger dem omkring de højeste blomster. Gentag denne proces med forskellige typer af blomster og grønne. Arranger, så blomsterne af forskellige typer er ved siden af hinanden.

•Fyld vase med vand. Hvis du har købt blomster fra supermarkedet, tilføje blomst mad.

•Tie dekorative buer omkring vasen. Bruge to eller tre forskellige slags bånd der supplerer farver af blomster og vasen.

Tips & advarsler

  • Vælg din vase omhyggeligt. Klart vaser er altid en sikker satsning. Bruge en vase, der passer til lejligheden og er den rigtige størrelse til antallet af blomster du har. Gå gennem din egen forsyninger eller købe en vase, der passer.
  • Vælg blomster i farver, der supplerer hinanden. For eksempel, mix gule og lyserøde og lilla til foråret og fødselsdag buketter; og rød og hvid for ferie som Valentinsdag og mors dag. Vær forsigtig med roser, der fungerer godt med andre blomster, som tusindfryd og nelliker, men ikke bruge de røde roser med pink nelliker, fordi farverne vil kollidere. Sørg for at farverne i blomsterne supplement til farven på din vase.
  • Købe eller skære dine egne grønne bregner og baby's breath--du har brug for nogle grønne med alle disse blomst farver.
  • Når arrangere dine blomster i vase, roser gå pænt både i midten af vasen eller omkring kanten af vasen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com