Sådan laver du dine grimme malet beton veranda ser godt

July 11

Sådan laver du dine grimme malet beton veranda ser godt

Når frisk, ser malet beton rent og tiltalende. Men, slid og ælde, mund trafik og vejr kan kombinere for at gøre et malet beton veranda ser utiltrækkende. Beton tiltrækker vand, som svækker bånd mellem malingen og betonoverfladen, gradvist gør det muligt malingen til at skalle eller chip. En ny frakke af maling kan gøre våbenhuset ser godt igen.

Instruktioner

•Fjern den tidligere maling pels af wire børster beton. Bruge en vejrtrækning maske til at beskytte mod indånding maling og konkrete partikler, og pensel med kraftige streger alle i samme retning.

•Survey veranda efter børstning, og noter alle de beskadigede områder. Fix gouges og chips med en konkret patch og murske ved udfyldning af lav stedet og trække den flade del af murske over patch materiale. Tørre væk enhver overdreven patch materiale fra siderne.

•Widen nogen revner med en mejsel til at gøre en V-form langs kanterne. Hvis revnen er dyb nok, skal du bruge en reparation kit med en subkutan-type nål for at tvinge fugemasse i bunden af knæk. Tryk på den konkrete plasteret materiale ind i V-form, og niveau det med murske.

•Brush en frakke af cement sealer på verandaen at minimere fugt fra kommer gennem materialet. Lad tørre.

•Vælg typen maling skal bruges. Latex ser godt ud og er forholdsvis holdbar men skal være forseglet ved at male over det med en maling sealer efter tørring. Det måtte fornyes efter flere år. Epoxy holder længere, men dens lidt våde look giver det en mere industrielle eller showroom stemning. Begge kommer i alle farver til at matche din indretning.

•Brush eller roll-maling verandaen. Brug firma, lang slagtilfælde og arbejde hurtigt, så at du børste nymalet over våde maling i stedet for at lade malingen til at tørre mellem streger. To tynde lag er bedre end en tyk pels hvor top huden af malingen tørrer, men den nederste del af malingen ved siden af den konkrete sealer ikke har mulighed for at tørre ordentligt, fordi det ikke får nok luft. Dette bevirker hurtig revner i malingen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com