Sådan laver du en naturlig blomsterarter Arrangement

March 6

Friske blomster forbedre alle rum i hjemmet. Nogle kommercielle blomsterarrangementer kan vises formelle eller stiv, over designet. Det er nemt at lave din egen floral displays: udelade wiren, og arbejde med form af stilke og vinstokke for en blødere look. Vælg knopper til en langvarig effekt, knap Åbn blomster, og tillade dem at blomstre indendørs. Mange let tilgængelige blomster arbejde godt for denne stil: liljer, vilde blomster, babyer ånde, tusindfryd, hortensia og andre haven favoritter.

Instruktioner

Naturlige midtpunkt

•Opret en egnet til et spisebord centerpiece mellemstore arrangement. Floral kunstskole i Australien beskriver en naturlig blomstermotiver design som "blomster og blade er placeret i denne ordning til at give et naturligt strømmende udseende." Afgørelse om farver som supplement til rummet.

•Vælg blomster i varierende størrelser til at skabe indtryk af en frisk land buket. Hakke nogle grønne vinstokke, blade eller bregner at fylde mellem blomster.

•Forbered blomsterne. Rose G. Edinger af Brooklyn Botanic Garden forklarer: "blomst og blade stilke, der har været udeladt af vand, selv for en kort periode, forsegle og hæmme absorptionen af vand." Skære stænglerne i en vinkel lige bortrejst. Skære stænglerne undersøiske giver maksimal beskyttelse. Efterlad et par stilke lang tid at give arrangement højden i midten og skær resten i varierende længder.

•Anvend en beholder, der supplerer blomsterne. Rense det godt at beskytte afskårne blomster fra bakterier. Sætte blomster frø eller pre gennemblødt skum i bunden af beholderen.

•Fastsætte blomstermotiver displayet. Kent Kobayashi af University of Hawaii på Maui anbefaler, "har en form for arrangement i tankerne som en pyramide eller en kugleform. Forkorte stilke til at passe den generelle form. Sørg for, at blomsten vender udad, og det er på det rigtige vinkel til din form." Holde sig til bløde former for det naturlige look.

•Opret en juleklassiker. Hvis ved hjælp af en frø, indsætte stængler diagonalt så de krydse og støtte hinanden. Hvis bruger floral skum, indsætte stængler med en langsom, støt pres. Balance større blomstrer med små. Start med storblomstrede nederst og ind mod midten; Tillad nogle falder til under den beholder læbe. Udfyldes med små blomster og grønne områder. Kontrollere den visuelle virkning fra alle sider.

Tips & advarsler

  • Vokse foretrukne blomster i gården eller containere.
  • Klip støvdragere af daylilies og andre blomster med mørk pollen til at undgå pletter.
  • Bruge et skærebræt i vasken for skæring stængler. Altid skæres væk fra dig selv. Skarp saks er et godt alternativ, og kan være lettere for nogle mennesker at bruge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com