Sådan laver du gamle verden ser tekstur

September 9

Sådan laver du gamle verden ser tekstur

Gammeldags stil tekstur består normalt af gips med en patina, der har bygget op over hundredvis af år. Genskabe dette look indebærer en totrinsproces. Først, den teksturerede materiale er anvendt; derefter når tør, er en patina frakke malet eller påføres med en klud. Find et billede af en væg tekstur svarende til det ønskede resultat til at give dig en idé om, hvad der skal gøres med hensyn til dybden af tekstur og rytmen i mønster.

Instruktioner

•Mix gips materiale til en test. Bland almindelige gips med standard latex interiør væg maling efter fabrikantens anvisninger. Lad vandet blive helt absorberet, før du fortsætter. Rør gips sparsomt, når vandet er blevet absorberet. Hæld den flydende gips i en frisk beholder og fold i en tilsvarende mængde af latex maling. Justere maling / gips forhold passer til arbejdsmetoden. Forberede i overensstemmelse hermed, da der er et fungerende vindue af cirka 20 minutter med denne opskrift.

•Opret nogle prøver på en overflade svarer til projektet overflade for at opnå det ønskede udseende og udvikle en arbejdsmetode for det aktuelle projekt. Anvende den første frakke med en valse og en pensel, som du ville gøre almindelig maling. Som gips begynder at indstille, skal du bruge værktøjet spatel til at sprede den gamle verden tekstur hurtigt med store, fejende bevægelser. Lad det tørre.

•Glaze patina på prøverne. Oprette en faux patina ved hjælp af en mat-glasur medium blandet med en lille mængde af enhver naturlig-brun farve. Mørkere den faux patina med nogle sorte eller mørkeblå akrylmaling. Tynd glasur lidt med vand. Børste patina glasuren sparsomt derefter tørre det af med en klud, sprede en meget tynd glasur over hele området. Opnå en venetiansk væg gulfarvning, blank glasur af voks eller bruge en blankere medium.

•Sand vægge let at forberede dem på texturering. Bland din puds og maling. Bland kun den mængde, der kan anvendes i 20 minutter. Rulle og pensel på gips materiale og vente, indtil det begynder at blive tykkere. Anvende mere materiale på udvalgte områder til at oprette en luftig gossamer felt af tekstur, udglatte og teksturering som du går. Gøre store, fejende buer at holde væggene fra at se alt for rodet. Straks vaske pensel og rulle i rent vand. Flytte rundt i lokalet i 20 minutters sektioner, starter hver ny sektion fra området lige malet.

•Antique vægge med den faux patina. Sikre, at væggene er helt tørre. Bland nok glasur for at afslutte hele sagen. Børste på patina i området tekstureret og "rag" off, sprede patina i et tyndt lag over hele overfladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com