Sådan laver du hængende sfære Cup lys

October 17

Hængende sfære cup lys er et simpelt projekt, der vises mere kompliceret. Derudover falder omkostningerne betydeligt hvis du vælger at gøre det selv. Et andet navn for hængende sfære cup lys er en gnist bold. Papir eller plastik kopper af gnistre bolden diffuse lys og hjælpe armaturet sat en blød stemning i rummet. Du kan bruge enten papir eller plast kopper for at gøre kuglen. Ved hjælp af sidesten kopper fra en part holder de ellers engangsartikler ud af lossepladsen.

Instruktioner

•Punch et hul i midten af bunden af flere dusin engangs papir eller plast kopper med en skarp blyant eller syl. Antallet af kopper du har brug for afhænger af størrelsen af kopper. For eksempel, hvis du bruger 9-ounce kopper skal du omkring 120 af dem.

•Hold to kopper sammen og line up deres bunde og fælge. Indsætte en hæftemaskine ind i dem, så de to sider af skålene er mellem hæftemaskines top og bund. Hæft kopper som nær deres bunde, som du kan.

•Sæt to hæftet kopper på tabellen på deres sider. Sted en anden kop på toppen, hvilket gør en lille pyramide. Placer kanten af den tredje kop lidt bag fælge de første to. Hæft det tredje kop til de andre to kopper nær i destillationsremanenser.

•Staple en anden cup ved siden af de oprindelige to. Du kan se det begynder at danne en bue. Nu korte endnu en på toppen ved siden af og foret op med den tredje kop. Hæft det til den tredje kop så godt. Fortsæt med at tilføje en kop til siden og top indtil kopper danner en komplet cirkel. Korte ende af cirklen til begyndelsen.

•Tilføj endnu et lag af kopper på toppen af den anden ene. Placer fælge lidt bag det foregående lag. Holde bygning lag, indtil du danner en kuppel af kopper. Dette er halv dit lampen.

•Begin for stik enden af en streng af LED ferie lys. -LED'en lyser arbejde bedst fordi de brænder fedeste. Brug ikke lys, der genererer varme, fordi de vil komme i kontakt med kopper. Indsæt to LED lys i hvert hul i bunden af kopper i kuplen. Tag dig god tid og ikke springe nogen kopper.

•Fortsæt denne proces for at oprette den anden halvdelen af det lys armatur.

•Plug enderne af strengene af lys sammen og samle de to kupler til en kugle. Stikke de lys stik inde i bolden. Forlade den unplugged gren ende hængende ud af bolden. Hæft kuplerne sammen nær bunden af kopper. Hæft ikke nogen lys ledninger.

•Bend en bøjle eller wire i en krog i begge ender. Punch et hul gennem to tilstødende kopper på bolden nær hvor stik enden hænger ud. Krog ene ende af ledningen gennem hullerne. Brug anden enden af ledningen til at hænge bolden. Tilslut lys strengene til at belyse armaturet.

Tips & advarsler

  • Teste lys strengene, før du foretager den lampen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com